Jane Eyre
"...Yakınımda olduğun zamanlar, sanki sol kaburgamın altında bir yerde bir ip varmış da bu ip senin sol kaburgana sımsıkı bir kördüğümle bağlanmış gibi." Jane Eyre Charlotte Brontë
··3 alıntı·
4 +1'leme
22,6bin Gösterim
Hayatımda bu kadar güzel bir kitap daha okumamısımdır 🌸
Ben kitabını daha çok beğenmiştim film de sanki eksik bir şey vardı 😊🙈
Fatma’nın kitaplığı
Kitabını bitirmek üzereyim çok güzel😍filmini de sonra izleyeceğim
Çok iyi çok
🥰🥰
Ben bu kitaba başladığım da etrafımdaki herkez "kötü bir kitaba benziyor " dedi, ama ben biliyordum ki içten gelmiş geçmiş en güzel kitaplardan biri benim gözümde. 8 yaşımdayken de böyle düşünüyodum şuan 20 yaşındayım ve hâlâ böyle düşünüyorum. Ve şuan görüyorumki bunları düşünen tek kişi değil mişim oturup saatlerce mutluluktan ağlayabilirim şuan 🥹
Fatma’nın kitaplığı
Benim için gerçekten çok özel kitaplardan biriydi ve büyük bir keyifle okudum. Genelde olumsuz yorum yapanlar ya da kitabı kapağına bakarak değerlendirenler, güzel olmadığını düşünüyor. Oysa bana göre okunmayı fazlasıyla hak eden, etkileyici bir kitap.❤️
Bence o adam hiçbir zaman o kadini sevmedi kendini kandırdı,kaybedeceği ilgiyi en saf sevgiyi alacağı kadindan almaya çalıştı. Kimsenin onu sevmeyeceğinden emin olduğu içim artık daha önce hiç sevmeyi ve sevilmeyi tatmamış kızı onu sevmeye itecek davranışlarla ikna etti. Bir insan hiç bilmediği bir duyguyu ilk defa yaşadığı zaman kandırılmaya,inanmaya çok müsait oluyor. Eğer kadının geçmişte deneyimi olsaydı adam da talihsiz şeyler yaşamasaydı asla birbirlerini sevmeyeceklerdi. Kadın bu adama güven olmayacağını,adam da daha iyilerini hakketigini düşünerek birbirlerine bakmayacaklardı.Ya da kadın adamın bu talihsiz olayı olmasaydi onu karşılıksız sevmeye devam ederek adam da zevk alıp egosunu oksayacakti.Kadın adama dönecekti zaten ama o olay olmasaydı umrumda olunacaktı kadın Gerçekler.
Ayyy Ben De Bu Kitabı Okuyorum Ama Henüz Başlardayım Kalbimi Bırakıyorum Buraya ❤️❤️❤️