Odin
2025 3. kitabı
ODİN Kitabımızın birbirinden güzel içerikli 7 öyküden oluşuyor. Kitabımıza ismini veren ilk öykümüz Odin bir cins bir köpek yavrusudur. Annesi sütten keser kesmes başkalarına satılır. Yavruyu alan üniversite öğrencisi Pınar onu çok sever ilgilenir. Tabi Pınar Üniversiteden sonra eve dönmek zorunda olduğu için mecbur Odin’ide eve götürür, ailesinden gizli aldığı için önce ailesi kabul etmez fakat ne yapar ne eder yalvar yakar kabul ettirir. Sonrasında yurt dışına gitmek zorunda kaldığı için ailesininde Odin’e bakamayacağını bildiği için bir Petshopa bırakır. Odin her ne kadar alışamasada kafes içerisinde yaşamaya mecburdur bir süre, bir zaman sonra Şeyma adında bir kız ve sevgilisi Kenan Odin’i sahiplenir. Fakat bu sahiplenme uzun sürmez ve Odin’i sokağa terk ederler. Sokak yaşamına alışkın olmayan yavrumuz çok zorlanır ama Ali adında vefalı,merhametli bir genç ona sahip çıkar ve evine götürür fakat bir zaman sonra piskolojik sorunlarından ötürü yavruya bakamaz ve yine Odin’e sokak yolu görünür. Tabi bu süreçte Kara adında bir sokak köpeği ona dost olur kol kanat gerer birlikte bir yaşam sürmeye çalışırlar ama yine kısa sürer ve Kara barınağa götürülür. Odin ise yanlızlığı kendisine mesken eder ve sokaklarda yaşam mücadelesi verir. İstediği sadece sevgi olan bu sessiz kalpli masum hayvanlarımıza sahip çıkmamız gerektiğini ve bakamayacaksak onları sahiplenip olan yuvalarından da koparmamamız gerektiği mesajını veren bu kitabımız gerçekten okunmaya değer. Benimde Odin kadar güzel bi yavru köpeğim vardı ve hasta olup vefat etmişti onu hatırladım ve gözlerim doldu istemsizce minik Paşamı o çok özlemişim ki bana ondan bi anı kadar yakın geldi bu öykümüz. Yazarımızın kalemine emeğine sağlık keyifle ve sevgiyle kalın. Cevdet Güner
OdinCevdet Güner · Filtresiz Kitap · 202442 okunma