···Okunma: 09 Şubat 2025 00:00 (Hafif spoiler)
Şöyle söyleyeyim ki yazar her kitabın sonunu olaylı bitiriyor, bence bu meraktan çatlayıp bir an önce serinin diğer kitabına ışık hızında geçmemiz için düşünülmüş bir taktik işe yaradığı da gerçek hani.
Her zaman Yeşil'in başına gelen büyük bir dert ile bitirirdik hikayeyi bu sefer buna ek olarak Drew'a da oldu bir ton şey yani buradan nasıl toparlanacak olaylar hiç kestiremiyorum.
Bu kitapta Marcus Emily'e olan hislerini kabul etti (neredeyse yani, nişanı attı sonuçta sonraki adım sevgili kurbağası ile evlenmek), Yeşil ailesi ile biraraya geldi, herşeyden kurtulmak için bir umut doğdu falan derken umarım sonu kötü bitmez hayır buna izin vermem çünkü okuyucu kitlesi olarak hepimiz happy end istiyoruz.
Bu arada Maral Atmaca'nın hakkını yemeyeyim hep merak ediyordum Yeşil'in kalbi özel falanda bunun sebebi ne diye ama yazar öyle bir senaryo kurmuş ki bir kalp en fazla bu kadar özel olabilirdi gerçekten konuyu bayağı güzel düşünüp yazmış eline sağlık. Herşey son kitaba kaldı bakalım neler olacak? Herşeyin sonunda Ötanazi Okulu mu yok olacak yoksa bizimkiler mi? Göreceğiz artık.