2025 47. kitabı
Okunma: 28 Mart 2025 23:45
Evvet bugün de güzel bir serinin daha sonuna gelmiş oldum. Şunu fark ettim ki ben Maral Atmaca'nın kitaplarını çok seviyormuşum meğerse çünkü hem Yaralasar'ı hem de Ötanazi Okulu'nu okurken çok keyif aldım inşallah aynı hisleri yazarın diğer kitaplarını okurken de yaşarım. Bu Ötanazi Okulu'nun 4. yani son kitabıydı ve daha en başından aksiyonlu başladı. En son 3. kitapta Yeşil büyük bir kriz geçirmiş, Drew'a da okuldakiler çip takıp o acayip serumdan vermişlerdi. Bunların etkisiyle de Drew tıpkı bir zamanlar Yeşil'de olduğu gibi sevdiği kişi dahil herşeyi unuttu. Hem hafıza kaybının etkisiyle Gölge kişiliğinin ön plana çıkması hem de serumun insanı çıldırtması yüzünden bizim ikilinin arasında bazı vukuatlar meydana geldi ve Drew normalde Yeşil'in gözyaşlarına bile kıyamazken en sonunda ona zarar vermiş oldu. Neyse ki büyük bir şey değildi ama buna rağmen onu hatırlamasa bile sevdiği kadının içinde uyandırdığı hisler yüzünden ona bir daha zarar vermemek uğruna adam az daha kendini vuruyordu. Ciddiyim Yeşil bir şekil -ama ne şekil- ona engel olmayı başaramasaydı eğer Drew şakağına dayadığı silahla canını alacaktı. Neyse öyle ya da böyle bu durumun da üstesinden geliyorlar sonra big fight var 3 vs 3 hemde, şimdi bu ne diyo diyebilirsiniz ancak okuduğunuz da anlarsınız diyorum ben de. Ötanazi savaşı faslı nihayet sona erdiğinde ise Yeşil'in ameliyat mevzusuna geçiyoruz. Kitabın kalan kısmı boyunca da Drew eğer bu kıza kalbini verip onu kurtarırsa bunlar nasıl mutlu son yaşayacak diye kendimi yedim durdum Allah'tan bir yolu bulundu bunda da en büyük emek Vanessa'nındı. Yani happy end ama kime göre neye göre ona da siz karar verin. Küçük bir not: Bu kitapta en çok acıyı Sofia çekti keşke ya sevdiği adam ya da bebeği yaşasaydı da kadın az mutlu olaydı.
Ötanazi Okulu 4Maral Atmaca · Ephesus Yayınları · 20234,087 okunma
Firefly
•• Serinin ilk ve 2. Kitabı Ötanazi Okulu ve Ötanazi Okulu 2'nin ortak incelemesi → #270417301 •• Serinin 3. Kitabı Ötanazi Okulu 3'ün incelemesi → #265532069