2025 7. kitabı
Okunma: 14 Şubat 2025 18:37
Öncelikle kitabı okurken fark ettim ki polisiye, suç unsurlu kitaplar beni gerçekten heyecanlandırıyor tabi bu kitapta mide bulandırıcı taraflar da vardı pedofili gibi ama yine de suç unsuru, kitabın yazılışı, kitapta suçlunun bir suçlu bir suçsuz olarak yazılışı gerçekten heyecan verici olmuştu. Kitabımızın ana konusu Jean ve Glen Taylor çifti uzun yıllar evli olan ancak çocuk sahibi olamayan bir çift. Çocuk konusu açılıp en sonunda doktora gittiklerinde asla çocuk sahibi olamayacağını öğrenen çift için çocuk takıntısı başlar tabi 2 ayrı takıntı şeklinde. Sonra bir gün Dawn Elliot adlı kadının çocuğu Bella ortadan kaybolur. Bella’y bulmak için polis tüm gücünü dikkatini verir ancak tabi istedikleri gibi gitmez dava. Kitap ile ilgili özellikle rahatsız olduğum konu bir kadın nasıl kocasının her sırrını saklamaya tamam der veya her konuda kocasına gözü kapalı güvenir ? Maalesef ilk başta Jean’e her ne kadar sempatim olsa da sonradan bu sempatim kırılmaya başladı. Kitap çok güzeldi polisiye ve suç severlerin kesinlikle okuması gerek.
Polisiye
DulFiona Barton · Pegasus · 2016496 okunma