2025 19. kitabı
Okunma: 15 Şubat 2025 22:49
Yaniii şimdi... opaline bana Jane Eyre'i neden yarım bıraktığımı hatırlattı. Kadınlara yapamazsın edemezsin bu sana yakışmıyor ayrımcılığını yapanları okuyacak kadar sonu güzel diye sabırla bekleyecek güçlü sinirlere sahip değilim maalesef. Spoiler olmasın diye yazamıyorum ama hiç beklemediğim ne varsa karşıma çıktı bu tatlı(!) kapaklı kitapta. Shane vardı bir de ve yaptıklarından sonraki davranışları... şiddet gördüğü için elinde değildi belki ama Martha'nın sindiği kısımlar da beni çileden çıkardı. Madam Bowden teşekkürler bu arada<3 Martha'nın her şeye rağmen devam etmesini yeniden mutluluğa kavuşup özgürlüğü tatmasına çok mutlu oldummmm. O konularda bu kadar hassas olmasam verilen ipucularla kitapçıyı nasıl bulacaklar diye heyecanlanırdım. Geçmiş ve şimdiki zamanı yazarak bir gerilim kitabı havası da katmıştı yazar ama hiç o sürükleyişi gizemi hisedemedim. Geriye Marthan ve Henry ilişkisi kalıyor tatlı başladı ama çok gel git olunca onlardan da koptum bir yerden sonra. Umduğumu bulamadığım için üzgünüm. Kapağı ve adı bana bambaşka beklentiler aşılamıştı oysa. Kötü bir dili ve konusu yoktu ama şaşırtıp etkilemedi de. Ortalama bir kitaptı oldu benim için. 6/10
2025 Okuma Raporları
Kayıp KitabeviEvie Woods · Olimpos Yayınları · 2024277 okunma
Tamam çıkardım listemden 👍 🥲
Aynur
Sümeyye first of her name mother of cats zaten ben de başka bir şey bekliyordum bu kitaptan😭😭
Aynur
Fantastik kısmı Gece Yarısı Kütüphanesi'i anımsatıyor ama o kitap çok anlamlıydı benim için bu kitapta bir şey eksikti ya hissedemedim o derinliği.