Biby yorum
2025 10. kitabı
Okunma: 04 Aralık 2025 17:40
Uzan zaman sonra taze inceleme ile geldim. Öncelikle üç kitabın birden incelemesini yapacağım haberiniz olsun . İlk kitap güzel karakterlerle aranızda hafif bağların temeli atılıyor. Olayların 1/10 kısmını öğreniyorsunuz hatta öğrenmuyorsunuz bile tahmin yurutmenize izin veriyor yazar sadece. İkinci kitap çok güzeldi ilk üç kitaptan en çok beğendiğim olabilir. Karakterlerle aranızdaki ilişki çok fazlasıyla artıyor. Hatta çoğu zaman Lina'yı özledim biraz okuma yapayım diyerek aldım elime kitabı. Üçüncü kitapta olayların içine fazlasıyla giriyorsunuz ve bı şeyleri çözdüğünüzü sanarken daha fazla olayın içine giriyorsunuz. Olay örgüsü açısından tatmin edici ve sonunda aşırı merak edici bı şekilde yarım kaliyo kitap yani yazar bı nevi yiyorsa dördüncü kitabı alma diyor xd üçüncü kitabı bugün bitirdim ve dördü direk aldım yani öyle bir sondu... Seride tek sevmediğim şey (sadece üçüncü kitapta bu kadar fazla) +18 sahneler çok fazla ve son kitapta aşırı detaylı olarak anlatılan sahneler vardı bayiyor biraz. Bazı İnsanlar Böyle Yaşar 3Bazı İnsanlar Böyle Yaşar 3 Bazı İnsanlar Böyle YaşarBazı İnsanlar Böyle Yaşar Bazı İnsanlar Böyle Yaşar 2Bazı İnsanlar Böyle Yaşar 2 Filiz PuluçFiliz Puluç
2024 Okuma Raporları
Bazı İnsanlar Böyle Yaşar 3Filiz Puluç · Endigo Kitap · 2024739 okunma