2021 29. kitabı
Okunma: 11 Şubat 2021 00:00
Yanlış bir evliliğin bir kadının hayatını nerelere sürüklediğini gördüm. Aile ile ilgili alınan yanlış kararların ne gibi bir pişmanlıklar doğurduğunu fark ettim. Şiddete maruz kalan kadınların nasıl hayata tutunduğunu nasıl bu kadar güçlü olduğunu bir kez daha bu kitapta gördüm. Benim için çok anlamlı bir kitap oldu. Kaleminiz bol olsun Şule Hanım. Nedret, yaşadığı kötü evliliğe rağmen ayakta kalabilmiş, kimseye muhtaç olmamıştır. 2 evladı için her şeye göğüs geren kadın! Nedret'in kızı Oya, evden kaçmış ve ailesinden uzun süre ayrı kalmış ve kocası Yücel ile yaşamaktadır. Nedret'in oğlu Tekin, yaşadığı talihsiz bir olay nedeniyle annesinin sarıp sarmaladığı bir çocuktur. Gerçeklerin hiç de gördüğümüz gibi olmadığını gösteren harika bir kurgu. Hüzün, aile bağları ve mutluluk öğelerinin dolu dolu olduğu sayfalarda bakalım ne gibi bir son bekliyor ? Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Okuyun, okutun. Pişman olmayacaksınız. Yayınevinin kitap basımı, kapak tasarımları harika ve çok kaliteli olmuş. #beklenen #şulehatipoğlu #dkyayınları Şule Hatipoğlu
BeklenenŞule Hatipoğlu · Dağhan Külegeç Yayınları · 202034 okunma