Kurtlarla Koşan Kadınlar’ı Okuyoruz!
Kurtlarla Koşan Kadınlar kitabını okumak için hâlâ neyi bekliyorsunuz? 🤓 Dünyanın en muhteşem kitaplarından biri olduğunu düşündüğüm Kurtlarla Koşan Kadınlar kitabıyla birlikte bilinç ve bilinçdışı katmanlarımız arasında bir yolculuk yapma fırsatımız oluyor. Bugüne kadar en iyi psikoloji kitaplarından biri olduğunu düşünüyorum net olarak. Biz de online devam eden kitap kulübümün Mart ayında Kurtlarla Koşan Kadınlar kitabını okuyup içindeki hikâyeleri detaylı olarak tartışacağız. Bütün kitapları Telegram’daki kulüp üyelerim belirliyor ve böylece her ay farklı türlerden kitaplar okuyup tartışabiliyoruz. Eğer kitap kulübüne katılmak isterseniz bana mesaj atabilirsiniz. Kontenjanlar sınırlıdır. 📚
Psikoloji
10,3bin Gösterim
Oğuz Aktürk
kulübe katılmak için bana mesaj atarsanız bu muhteşem kitabı hep beraber tartışabiliriz 🥳
Oğuz hep maşallah diyorum seni görünce.. bu kadar okuyup nasıl aynı kalabiliyorsun? nasıl mutlu olabiliyorsun? Bn neden bu kdar etkileniyorm ? Yıllrdır takibindeyim ama tüm hareketlerin, tepkilerin hep aynı hayret ediyorum aynı zamnda gıpta ediyorum.
Oğuz Aktürk
Çok teşekkür ederim, insanın tutkusu kitaplar olunca belki de o yeterli mutluluğu veren esas tutamak oluyordur
2 kere okudum o kadar hoşuma gitti ve beni geliştirdi ki...#ClarissaEstes başımın tacı ❤️🙏