Flores'le Jillian arasında birşeyler olduğuna ilişkin kanıt var mı?Aralarında özel bir bağlantı? Cinayete sebep olacak Tambury'de karşılaşmalarından öncesine dayanan bir şeyler?
Dünyanın en zengin sinir cerrahi uzmanın kızı popüler bir psikiyatrist ile evlenir .Evlendiği kişide çok ünlü Dr.Scott Ashton'dur.Başarısı herkes tarafından takdir edilen Dr.Scott Ashton en mutlu gününde en acı olaya şahit olur.Çünkü sevdiği evleneceği kadın iki yüz kişilik konuk ordusunun arasında düğün günü bahçıvan kulübesinde gelinliği üstünde vahşice öldürülür.
Düğün günü bahçede ve helikopter ile mutlu günlerini kayit altına alan kameralarda kayıt altındadır.
Ama gelin Jillian bu kadar görgü tanığı ve kamera kayıtlarının önünde bahçıvan kulübesinde ölü bulunur .
Jillian 'ın annesi emekli polis olan ve sonrasında özel dedektif olan Gurney'den bu cinayeti çözmesi için destek ister.Gurney ise teklifi kabul eder.
Gurney cinayeti araştırmaya başladıkça işler karışır. Dr.Scott Ashton 'un kliniginde tedavi olan kızlarında bazılarının kayıp olduğunu öğrenir. Daha sonra bir kaç kızın ölüm şeklide Jillian ile aynı olunca karşısında sapık ruhlu bir seri katil olduğunu anlar.
Süper dedektif Gurney bu sır perdesini aralayıp kızların ölüm sebeplerini çözebilecek mi?
Peki ya sapık ruhlu katil neden ve niçin böyle bir vahşete imza attı?
Dedektif Gurney bunca şantaj ve tehdite rağmen katili yakalayabilecek mi?
Yazarın kalemi ile #aklindanbirsayi tut kitabı ile tanıştım. Etkileyici derecede ters köşe yapan ve zekice kurguya sahip bir kaleme sahip olan John Verdon'nun #gozlerinisimsikikapat kitabı ise birincisi kadar çok güzel.
Polisiye severler için mutlaka tavsiye ederim.
Bu güzel eseri sevgili kitap dostlarım ESRA AKGÜN ve @songulungunleri ile birlikte okudum .
@koridoryayinlari
#johnverdon