Allah ve Ben Aramızda
Hayat, bazen yıkar seni. Kırılırsın, üzülürsün, kaybolursun,eksilirsin... Öyle zamanlar yaşarsın ki ne gücün kalmıştır ne de tutunacak bir dalın. Korkma.! Kimse yoksa bile Allah yanındadır.
Ramazan biterken sizlere ömür boyu basucunuzda durabilecek, başınız her sıkıştığında okuyabileceğiniz, okudukça içinizdeki sıkıntının huzura döndüğünü göreceğiniz bir kitap önerisiyle geldim. Bu kitap; Allahın isimlerini hayatımıza katıp onlarla şifa bulmayı amaçlıyor. Kitabın iç sayfaları bir sayfa Allahın ismi ve manasi bir sayfası da Esma sizde ne gibi yankı uyandırıyor, bu sizlere şükür sebebi ne veriyor, niyetiniz nedir ve en son duanızı yazabileceğiniz küçük bir not kısmı bulunuyor. Geriye dönüp okuduğunuzda geçmişteki sıkıntıları görüp herseyin geçtiğini ve şükür edecek ne çok şeyimiz olduğunu farketmemizi sağlarken, güzel günlerin de Allah'a ettiğin dualar tecelli ettiği için yaşandığını göreceksin.
Her bir Esma; Rabbimizin kudretiyken bizler hayatımızdaki ilahi işaretleri daha ne kadar görmezden gelelim? Esmaları kalplerimizde hissetmek ve yaşamak hepimize nasip olsun. Şükürlerimiz çok dualarımız bol olsun.
< Her niyet,bir tohum gibidir; O'na teslim ettiğin anda filizlenmeye başlar. >
@halkkitabevi