2025 42. kitabı
Okunma: 26 Mart 2025 15:27
Merhaba sevgili kitap dostlarım. Bugün sizleri Lina Sare ile tanıştırmak istiyorum. Lina Sare yedi yaşında güzeller güzeli, neşeli , mutlu bir çocuk . Ama Lina Sare bazen üzülüyor neden mi ? Çünkü babası dev gibi gemileri okyanuslarda kâğıttan bir gemiymiş gibi yüzdüren bir kaptan. Bu sebeple uzun süreler boyunca evinden ve ailesinden ayrı kalıyor ve bu durumda minik kızımız babasını çok özlüyor . Yine böyle babasını çokça özlediği ve bu özlem sebebiyle ağladığında yanına yaklaşan annesi ona kendisinin de çok özlediğini ve böyle üzgün olduğunu zamanlarda onu mutlu eden bir şey yaptığını söyler . Neydi annesinin mutluluk sırrı sizce ? Kek , evet kek ; Mutluluk Keki. Lina Sare annesi ile birlikte mutfağa gider ve birlikte mutluluk keki yaparlar . O günden sonra en mutsuz, en üzgün olduğu zamanlarda Lina Sare'nin Mutluluk Kekini yapmaya başlarlar . Ayrıca Lina Sare üzgün olan arkadaşları içinde artık kek yapacaktır . Ve farkettiki küçük kız ;başkalarını da mutlu etmek insanı mutlu ediyor . Ve mutluluk küçük anlarda saklı . Çünkü mutluluk keki yaparken hayal dünyasında duyduğu müzikle dans etmek , kekin o büyülü kokusu Lina Sare'ye hep iyi geldi. Mutsuz olduğunuz anlarda siz de Mutluluk Keki yapmayı dener misiniz? Paylaşmanın ve sevginin değerini anlatan sıcacık bir masal kitabı. Minik okurlar bayılacak bence. Her Ay Okuyanlar Kulübü
Çocuk Edebiyatı
Lina Sare'nin Mutluluk KekiYeliz Kandemir · Parlayan Kitap · 20258 okunma