2025 18. kitabı
Bekar baba, İtfaiyeci ve yaş farkı. Güzel troplar. Fakat beklentimin biraz altında kaldı. Özellikle serinin altıncı kitabı olması hayal kırıklığı yarattı. Serileri ortadan dalınmasına ve yarım kalmasına sinir oluyorum. Winnie kolay aşık olduğunu iddia eden, aşık olmaktan dolayı sık sık hayal kırıklığına uğrayan sevgi dolu bir kadın. Yeni komşusu Dex, iki kıza sahip bekar baba. Her ikisi de ebeveyin tarvmasına sahip. Biri sevgi saçıyor diğeri kendini kapatıyor. İlk andan itibaren ise aralarında kıvılcımlar uçuşuyor. Dex'in kızlarına bayıldım. Winnie ile ilişkileri, babaları ile olan sabah diyalogları çok eğlenceliydi. Kitabın en güzel yönü babalık vurgusuydu. Winnie'yi de sevdim. Yaşına göre olgun olan tavırları ile kendini bilmesi güzeldi. Dex'i de sevdim. Aile ilişkileri ise güzeldi. Sadece kitapta eksik hissettiren birseyler vardı. Duygu yoğunluğu yüzeysel kalmıştı. Buna rağmen kafa dağıtmak için okunur. Yetişkin içerikli sahneler bu kadar çok olmasa tam bir beyaz dizi kıvamında diyebilirdim. Yangın Melanie Harlow
Roman
YangınMelanie Harlow · Ren Kitap · 2025581 okunma