Cloverleigh Farms #6

Melanie Harlow
Yeni komşum bir itfaiyeciydi ve aynı zamanda oldukça çekici, bekâr bir babaydı. Yine de yemin ederim ki o yangın alarmını bilerek çalıştırmamıştım. Aniden evime girdiğinde —çıplaktım— her şey tepetaklak oldu. Hayır, elbette hiçbir şey yaşanmadı çünkü ben, romantizm bağımlısı Winnie MacAllister, tam bir yıl boyunca erkeklerden uzak durmaya yemin etmiştim. Nefesimi hızlandıran derin kahverengi gözleri olanlardan bile... İki sevimli küçük kızlarını büyütmekle meşgul olan ve aşka inanmadıklarını iddia eden muhteşem, huysuz adamlardan bile... Bu yemin, Dex bir gece beni öpene ve tüm savunmamı yerle bir edene dek sürdü. Nazik olmadığını söylüyordu, haklıydı. Başka bir eyalette teklif edilen rüya gibi işi kabul etmem gerektiğini söylüyordu, haklıydı. Benim için çok yaşlı olduğunu ve asla hak ettiğim erkek olamayacağını söylüyordu. Yanılıyordu.
376 sayfa

7/10 puan verdi
yangın
Herkese Merhaba, Yeni bir romcom ile karşınızdayım. Güzel keyifle okuduğum bir kitap oldu. Beğendim ve sevdim. Ama Ren yayınevi neden seri olan bir kitabın 6. Kitabını çıkarttı merak ediyorum. Evet arkdaşlar bu okuduğumuz kitap normalde seri olan bir kitap ve buda 6 kitaptadır. Kitabımıza gelirsek; kasabaya yeni taşınan itfaiyeci ve bekar bir
Puan vermedi
İçinizi sıcacık yapacak bir ikinci şans hikayesi diyebilirim. Orduda yaralanınca itfaiyeci olmaya karar veren bekar iki çocuk babası Dex ile küçük yaşta annesi onları terk edince azıcık şefkat gördüğünde hemen herkese aşık olduğunu sanıp yüz üstü bırakılan Winnie. Kızları için daha iyi çevre koşullarına sahip bir eve taşınan Dex kendisinden yaşça küçük olan Winnie'den etkilense de hayatına kimseyi almamaya son derece kararlıyken, Winnie de bir senelik ilişki kurmamaya verdiği söz yüzünden aynı şekilde ondan uzak durmak ister. Ta ki Winnie'nin evinin yangın alarmı çalana kadar! İşte her şey o zaman küçük bir kıvılcımla başlar ve aşka küsmüş olan iki karakteri bir araya getirmek için kader devreye girer. Küçücük bir öpücük hayatlarının geri kalanı için kocaman bir umuda dönüşür.
7/10 puan verdi
Merhabalarrr. Bugün Melanie Harlow'un Yangın kitabının yorumuyla geldimm Kitapta bekar Baba+itfaiyeci+küçük kasaba tropesleri görünce direkt kitaba başladım Dex bir itfaiyeci ve eşiyle ayrılınca kızlarıyla başka bir eve taşınıyorlar ve bu evin komşusu da Winnie. Kızımız biraz hayal aleminde yaşayan ve aşka aşık birisi. Hal böyle olunca
8/10 puan verdi
"Durmalısın." "Neden?" "Ateşle oynamak tehlikelidir. İtfaiyecilerle oynamak da öyle." Kitap en sevdiğim detaylara sahipti o yüzden seveceğini düşünüyordum öyle de oldu. Sevmemin asıl sebebi çocuklardı. Şımarık, patavatsız ve cıvıl cıvıl çook tatlılardı. Büyürken çoğunlukla işi yüzünden babalarını görememiş olsalar da boşanma yaşanınca ve babayla da vakit geçirmeye başladıklarında harika sahneler ortaya çıkıyor. Her sabah babalarını uyandırmak istemeden başında durup konuşmaları çok sevimliydi ve favori sahnelerimdendi. Ve bu kızların herkese babalarını rezil etme alışkanlıkları var. Yeni taşındıkları evde yan komşuları Winnie'ye de aynı şeyi yapıyorlar jdjd Winnie komşuları taşındıkları andan beri kızların babası Dex'ten hoşlanıyor. Ama kız tam bir aşk kuşu. Nefes alırken bile aşık olma problemi var ve bu çok kez kötü sonuçlanmış. Ve artık pehrize girmiş durumda ve Dex'e karşı koymaya çalışıyor. Ama tahmin edin ne kadar süre engel olabiliyor? Tanıştıkları ilk gün öpüşüyorlar jddjkd Dex abartısız kitabın son sayfasına kadar yaş farkını bahane edip uzak durdu ilişki istemedi ama kaybetme korkusunu bilirsiniz... Adama papucu ters giydirir jdjdj Ben ikilinin arasındaki tutkuyu hissetsem de bir tık duygularını da hissetmek isterdim. Sadece puanımı ordan kırdım. Çok keyifli okuduğum bir kitap oldu. Yazarın diğer kitaplarını da sabırsızlıkla bekliyorum. 4,5/5
9/10 puan verdi
Yan eve eski asker şimdi itfaiyeci bekar bir baba taşınmıştı. Winnie daha ne kadar şanslı olabilirsin kızım? Lakin o bir yemin etmişti. Her önüne gelene umutsuz bir şekilde aşık olmayacak ve delice uzun vadeli hayallere dalmayacaktı. Ancak bu adam onun fikirlerini değiştirmek için dünyaya gelmiş gibiydi. İnanın yorum yazmaya karar verdiğimde böyle bir giriş yapmayı planlamıyordum ama bundan daha uygunu da olamazdı. Yani Dex kızımıza öldü bitti ama takıldı yaşa. Ben onun için yaşlıyım da bilmem ne de ama geberdi aşkından. Bayılıyorum şu olaya. Aman olamayız, benim yaşım büyük, ben bekar babayım diyen burnu büyük adamları yola getiren kadınlara hastayım. Win kızım ben senin takımındanım. Kızımız aşk yemini etmiş de ama bu duygusal olmadan biriyle bağlanmayacağı anlamına da gelmiyordu. İkisininde kendince haklı sebepleri vardı. Bu yüzden hiçbir şey söyleyemiyorum. açıkçası çok fazla inatçı karakter okudum ama bu adam beni delirtti. Geçmişinden gelen travmaları istediği gibi gitmeyen evliliği bir yere kadar anlaşılabilirdi. Gerçekten şöyle ağzına bir tane çarpasım geldi. yani Hem her şeyin farkında olup hem de bunu kabullenmemek nedir ya? Seviyorsun işte aga söyle gitsin. Yani bu konuda karakterle oturup kavga ettiğimi söylemem doğru bir itiraf olacak. Sevdiğim bir çok konuyu içinde barındırması, tüm karakterlerin hakkıyla değerlendirilmesi kesinlikle işin bonus kısmıydı. Neyseki kitap tamda istediğim gibi ve gerçekçi bitti. Bunu hak etmiştik. Unutmadan kitapta yetişkin içeriğe yer verildiğinide söylemek isterim.
6/10 puan verdi
Yangın kitabının yorumu ile geldim.Daha çok seveceğimi düşünmüştüm ama biraz sıkılarak okudum,ortalama kaldı benim için. İki çocuk babası Dex ile yeni taşındığı evindeki komşusu Winnie’nin hikayesi.Huysuz ve geçmişte baba travması ardından kötü bir evlilik yaptığı için ilişkiden korkan huysuz erkek karakter ile ondan çok daha genç ,tam bir gün ışığı kadın karakter.Yani yaşına rağmen Winnie daha olgun bir karakterdi.Dex karakteri tam bir ergendi, hiç sevmedim.Kızlarla olan diyalogları ve smut sahneleri iyiydi.Onun haricinde serinin 6.kitabı olmasından kaynaklı diğer kitaplardaki karakterlere çok göndermeler yapılmıştı.Neden yayınevi seriye 6.kitaptan başladı anlamadım.Diğer kitap karakterlerini tanımadığımız için bir havada kaldı o kısımlar.Bağımsız kitaplar olsa da seri olduğu için diğer kitapları da sırayla okumak isterdim. Dediğim gibi ortalama kaldı benim için ama kısa sürede bitirecek çıtır çerez kitap arayanlar sevebilir.
9/10 puan verdi
Karakterlerin hepsi tek tek çok tatlılardı, özellikle de çocuklar... Normal çerez bir romantik olmasına rağmen çok güzel detaylar vardı bunlardan bence en iyisi de Dex'in eski eşi Naomi. Hep kitaplarda eski sevgili/eş denildiğinde kafada sebepsiz yere kötülük yapan insanlar canlanıyor ama Naomi asla öyle birisi değildi. Kitaplarda bu tarz şeyler görmek gerçekten hoşuma gitti. Yaş farkı sevdiğim bir trope değil hatta çoğu kitabı okumamı engelleyen de bir trope ama bu kitapta bu durum beni rahatsız etmedi. Dex'in Winnie'den büyük olduğunu bilmesi ve bu sebepten bir ilişki yaşamaktan çekinmesi güzel detaylardı. Ve iki çocuk okurken daha ilk bölümden gülümsemeden edemedim. O kadar tatlılardı ki keşke onların olduğu daha çok yer olsaydı. Kitap genel olarak baya güzeldi.
8/10 puan verdi
#yangın -MELANİE HARLOW Canavarlar bile sonsuza kadar mutlu bir sonu hakediyor. Bekar baba İtfaiyeci Yaş farkı/komşu ilişkisi
340 syf.
8/10 puan verdi
Serinin ilk ve son kitabını çok beğendim. İkinci kitap biraz durağan geçti ama yine de iyiydi. Bu nedenle üçüncü kitabı okumadım, konusu ilgimi çekmedi maalesef. Okuduğum üç kitaptan da kısaca bahsedecek olursam; ilk kitap İgnite, iki kızıyla birlikte yeni taşınan itfaiyeci ve komşusunun hikayesini anlatmaktadır. İkinci kitap
Taste
Taste
ilk kitaptaki kızın en yakın arkadaşı ve nefret ettiği çocuğun hikayesini anlatmakta. Ancak olaylar daha çok ikisinin kar nedeniyle bir otelde mahsur kalması sürecini anlatıyor. Üçüncü kitap ilk kitaptaki kızın ablası ve okuldan arkadaşıyla arasındaki sahte nişanlılık olayını anlatıyor. Konusu ilgimi çekmediği için okumadım. Son kitap
Tempt
Tempt
en büyük abla ve iş gezisinde tanıştığı bir adamın hikayesini anlatmaktadır. Ancak bu adam hiç beklemediği biri çıkacaktır. Yazarın dilini beğendim, seri de genel olarak güzeldi...
Ignite
IgniteMelanie Harlow · Independently published · 2021246 okunma
8/10 puan verdi
ben age gap kadınıyım. sen seversin sevmezsin beni ilgilendirmez. ben age gap trope severim. yaş farkı evet vardı kız 22 adam 32 yasındaydı ve adam ağlıyodu aq kız çok genç diye. abi okuduğum bi kitapta kız 18 adam 34tü. onlar napsın ahshdhdj bekar baba diyince aklıma gerçekten her şeyiyle sevdiğim yaban çiçeği Thayer ayarında biri okuyacağımı sandım. bir kitap karakterini gerçek yapabilecek olsam kesinlikle thayer seçerdim. inanılmaz bir parça. ama bu kitapta dex tırt. sürekli huysuz insanlara it gibi davranan somurtkan bir piç. olum eski karına neden it gibi davranıyorsun sebep ne çıldırttı ya. ve sürekli ben erkek olduğum için parmaklarım böyle erkeğim ayaklarım nöyle erkeğim erkeğim. tamam kanka sensin sus ya. tamam erkeksin tamam. kadın karakter winnie sevdim ya biraz basit bir kız. basit derken öyle değil. anlaşılması gönlünün alınması falan basit. o anlamda dedim ajdjdjf ve herkese asık olması. bilimsel bir ismi varmış hatırlamıyorum da kuzenim de öyle biz ayran gönüllü diyoruz ama bilemem. bi de kızlaaaaar. allahım bayıldım ikisine. yazar her bölüme onları araya sıkıştırsaydı keşke. çok tatlılar. dex için fazla güzel çocuklar bu kızlar. kitabı beğendim aktı gitti. dex yüzünden bazen aklımı delirsem de kızları onu kurtardı.
YangınMelanie Harlow · Ren Kitap · 2025246 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.