SEN BİR KATİLSİN , SENİN KANIN ÇÜRÜMÜŞ ..
2025 48. kitabı
Okunma: 12 Nisan 2025 18:19
Grange ile tanışmam yaklaşık 8 yıl öncesine dayanıyor . Taş Meclisi kitabını okuduktan sonra biraz ara vermiştim okumaya çünkü yazarın Kızıl Nehirler , Siyah Kan ve Leyleklerin Uçuşu romanlarını okuduktan sonra Taş Meclisi kitabı bende çok büyük bir hayal kırıklığı yaşatmıştı . Yazarın Ölüler Diyarı kitabını kitaplığımda görünce dayanamadım ve okumaya başladım iyiki okumuşum diyorum . ÖLÜLER DİYARI ; Fransız yazar Jean Christophe Grange yine soluksuz olarak okunacak harika bir roman yazmış . Kitap 3 bölümden oluşuyor ; İlk bölümde cinayet amiri Corso ve ekibi seri bir katil tarafından işlenen striptiz cinayetlerini araştırmaya başlıyor İkinci bölümde kötülüklerle , goyayla ve katil olduğundan şüphelenen Ressam Sobieski ile tanışıyoruz . Ücüncü bölüm ise biz okurları tamamen ters köşe yapan bir son kitabın sonunu şaşkınlık ve hayretler içerisinde bitirdim . Spoiler vermemek için fazla ayrıntıya girmek istemiyorum. Gerilim ve polisiye sevenlerin kesinlikle okuması gerektiği bir roman olduğunu düşünüyorum Herkese keyifli okumalar .
Ölüler DiyarıJean-Christophe Grangé · Doğan Kitap · 20193,996 okunma
1.787 Gösterim
Taş meclisini ben beğenmiştim ama ters köşe seviyorsanız yazarı sisle gelen yolcu kitabını okuyun ben bu kadar tahmin edilemez bir kitap görmedim hiç
Serhat İnan
Berk teşekkür ederim listeme ekledim