Eğlendiren ve Geliştiren Kapkekler
2025 12. kitabı
Okunma: 14 Nisan 2025 13:21
Künye Bilgileri Kitabın Adı : Benim Kapkek Kitabım Kitabın Yazarı : Saniye Bencik KANGAL Resimleyen/Tasarım : Öznur Sönmez Yayınevi : Elma Yayınevi ISBN : 978-605-68342-1-9 Genel Koordinatör : Akif AKTUĞ Editör : Sima ÖZKAN 1. Basım : Haziran/2018 2. Basım : Ekim 2021 Saniye Bencik Kangal'ın kaleme aldığı kitapta; Okul Öncesi çocukların, tüm gelişim alanını destekleyecek ve çoklu zeka kuramı göz önüne alınarak hazırlanmış, birbirinden eğlenceli etkinlikler yer almaktadır. Çocuklarla hem kaliteli zaman geçirmek hem de onları eğitmek istiyorsanız, kitap tam bir biçilmiş kaftan diyebilirim. Eğitimciler ve ebeveynlere gönül rahatlığıyla öneriyorum. İçerisinde 64 etkinlik bulunmaktadır. Bilişsel gelişim, dil gelişimi, sosyal gelişim ve motor gelişimi desteklenerek tasarlanmıştır. Her gelişim alanına bir renk verilmiştir. Sayfanın üstünde bulunan yıldızlar hangi gelişim alanlarına hizmet ettiğini göstermektedir. Bu kitabı, yazarın diğer öykü kitabı olan; " Sana Kek Yaptım", öykü kitabının, devamı niteliğinde görüyorum. Eğer, o öykü kitabını okumadıysanız, onu da okumanızı öneririm. Yaşadığımız dünyaya bir de çocukların gözünden bakalım. Benim Kapkek Kitabım Saniye Bencik Kangal Keyifli okumalar dilerim.
İnceleme
Benim Kapkek KitabımSaniye Bencik Kangal · Turta Yayınevi · 201833 okunma