Soğuk Deri Kitabı Çevrimiçi Toplantısından
Soğuk Deri (Albert Sánchez Piñol) kitabı üzerine gerçekleştirdiğimiz çevrimiçi toplantı oldukça keyifli, ilham verici ve doyurucuydu. Katılım gösteren tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Okuduğunuz kitaplar üzerine konuşabilmek sizin için nasıl bir deneyim? Bir kitap hakkında sohbet ettiğinizde, kitaba dair bakış açınız değişiyor mu? Ortak okumalarda başkalarının yorumlarını duymak size ne hissettiriyor? Bir karakterle ilgili çok farklı düşünceler duyduğunuzda ne yaparsınız: Savunur musunuz, yoksa yeniden düşünür müsünüz? Hiçbir kitabı sadece hakkında konuşmak için okuduğunuz oldu mu? Sizi en çok etkileyen kitap tartışması hangisiydi, neden? Bir kitabı yalnızca okumuş olmak mı, yoksa üzerine konuşmuş olmak mı sizi daha çok tatmin eder? Yorumlarda buluşalım tüm 1000 Kitap okurları!
4 +1'leme
5,7bin Gösterim
Murat Kesgin Cem Aşkaroğlu Le rouge et le noir Ramazan ŞAHİN Oya Kaya İsa Pınar Frøya @zahcee @sevdatse Tyana Nurettin Polat Zehra Noğay вαnu ❀ вυrcυ✎ᝰ..ᐟ FMK Özgür Uçurtma Semra YAPAL Nergis arkadaşlarımızla kitap üzerine fikirleşmek çok keyifli. Bize kattığınız her şey için Kitap Simyacıları Kulübü adına hepinize ve adını anamadığım tüm kulüp üyelerimize teşekkür ederim. Daha nice toplantılarda görüşmek ümidiyle...
Herkese selam olsun bir kez daha! Perşembe akşamı yepyeni bir yayında görüşmek üzere efendim! 🩷
Sorulardan birkaçını yanıtlamak isterim: Okuduğun bir kitabı veya diğer okuduklarından referanslarını başkalarıyla paylaşmak muazzam bir zevk! Bunlar üzerine konuşabileceğin kaliteli ortamlar bulmak zor bu devirde. Çünkü karşıt fikirlere dahi kulak veren insanların bulunduğu sağlıklı bir tartışma ortamı yaratmak zor zanaat. Neyse ki Kitap Simyacıları Kulübü var.
Çok keyifli bir yayın oldu yine! Bir toplantı daha yok ki bir şeyler kapmadan kendim için kapatmayalım. Katılım sağlayabilen herkese teşekkürlerimle. ♥️ Sonradan kaydı izleyip dönüşlerini özelden yapan arkadaşlarımızı da yoruma davet edelim, öyle vip özelden görüşmeler yooook!
Semra YAPAL 🧚🏼‍♀️🧚🏼‍♀️
Batis 'Batis değildi ' hala bunu savunuyorum 🫣😅 Frøya o kadar da anlattın amaa ben ikna olmadım 🤭. Semra YAPAL sen de ikna olmadın dimi ddhdhhs. Kitap Simyacıları Kulübü bu söyleşi, bu ortam mükemmel 🌸✨
Özgür Uçurtma bir türlü yapamadık ama sonunda biz ne yapacaktık ne konuşacaktık diyeceğim :)
Kitabı sevmiştim Toplantı yapılınca kitaba olan bakışım çok daha değişti olumlu yönde Bu görseli görünce daha da sevdim Emeğinize sağlık Herşeyden önce bu güzel insanlarla tanışma fırsatı sunduğunuz için gerçekten müteşekkirim💐
Aramızda olduğunuz için asıl teşekkkürü biz etmeliyiz Nergis hanımcığım… Varlığınız her zaman çok kıymetliydi, şimdi de öyle. Okuduğumuz kitaplarla ilgili sunduğunuz farklı bakış açıları ve her seferinde verdiğiniz tüm katkı için minnettarız. İyi ki bizimlesiniz. 🩷