2025 62. kitabı
Selamlarr Maneviyatınızı yükseltecek bir günlükle geldim size. "Allah ve Ben Aramızda" Günlükte Esmaül Hüsnalar yer alıyor. O Esma ile ilgili ayet ve Esma'nın açıklamasına yer verilmiş. Esma'nın yan sayfasında ise bizim dolduracağımız kısımlar var. Bu Esma bizde nasıl yankılanıyor ise onu yazıyoruz. Esma'nın ışığında niyetlerimizi ve şükğrlerimizi yazıyoruz. Diğer bölümde de Dua Kapısı var. Allah'a o Esma ile seslenerek yaptığımız duayı yazıyoruz Fotoğraf da ekledim kaydırarak görebilirsiniz. Esmaları bu şekilde hissederek, dua ederek öğrenmek isterseniz bu günlük tam size göre Bir isim çağırır seni... Ve sen O'na dönersin... Onu ne kadar tanıyorsun? O'nu ne kadar hissediyorson? Zorlukların içinden geçerken, dualarının kabul olup olmadığını sorgularken, geceleri gözlerini göğe çevirip "Beni duyuyor musun, Rabbim?" diye fısıldarken... İşte o anlarda, Allah'n isimleri kalbine dokunur. Ve sen her esmada, O'na biraz daha yakınlaşırsın. Bu günlük Allah'n 99 güzel ismini sadece öğrenmek için değil, hissetmek ve hayatına dokundurmak için tasarlandı. Düşünmek , dua etmek, fark etmek, yazmak ve O'nu daha bilerek sevmek için hazırlandı. @halkkitabevi Serpil Meriç Seher Koyunlu #kitap41
Allah ve BenKolektif · Nesnel Yayınları · 202517 okunma