HOŞGEL! Yeni An'larım, anlamlarım.. Umutlarım, gözyaşlarım, kahkahalarım, hayalkırıklıklarım.. Sevinçlerim, gördüklerim, göremediklerim.. Sevdiklerim, sevenlerim.. Daha çok olgunlaşacağım, pişeceğim, öğreneceğim, öğreteceğim... Kucaklıyorum seni HOŞGELDİN Yeni Yaşım...🎂❤
2.469 Gösterim
Doğum gününüz kutlu olsun Nice mutlu yıllara..
Çok teşekkür ederim 🙏🌺
Sağlıklı huzurlu nice güzel yıllarınız olsun 🙏🎈🎉
Teşekkür ediyorum, çok zarifsiniz. Sevgilerimle 💖🌷🌺
Doğum gününüz kutlu olsun Leman Hanım 💫 Mutlu, sağlıklı, kitaplı günler 🎂
♛hakan♞kutlu♛ evet bitti maalesef. 364 gün için de teşekkür ediyorum 😄🌷🌺
Canım Leman ablacığım; şu platformun karşıma çıkardığı en güzel, en nazik insanlardansın sen.. .28 yaşın hayırlı, uğurlu, kutlu ve mutlu olsun. Sağlıklı, huzurlu, başarılı ve sevgi dolu nice yaşlar, nice yıllar diliyorum🥰💜😍
Leman Altıner
Canım Sedacığım 💖 Teşekkür ederim güzel dileklerin için, çok mutlu oldum. İyi ki hayatıma girdiniz. Hep birlikte nice güzel günlere 😍🌷😘 28 oldum, yaşlandım 😄
Ne güzel dile getirmişsiniz Hocam🌸 İnsanın kendini mutlu etmesi, kendine güzel dilekler sunması ne anlamlı🪷 Seneler evvel doğum günümde kendime hediye almıştım, aklıma geldi. (Doğduğum günün takvim yaprağı😊) Yepyeni güzelliklerle kutlu olsun yeni yaşınız 🎈🎈
Leman Altıner
Çok teşekkür ederim zarif mesajınız için, çok mutlu oldum. Sevgilerimle 😍💖🌷
Her yıl aynı şeyleri yazıyor olabilirim sevgili Leman Hanım ama bunlar benim gerçeklerim.💯 Bu uygulamada sizin kadar nezaket sahibi, 'Hâlâ böyle güzel insanlar mı ?'dedirten üslubu olan, mütevazi, çizgisini hiç bozmayan, kadın okur sayısı oldukça az. Sizi tanıdığım için, enerjinizi duyabildiğim için kendimi şanslı sayıyorum.💚🍀 İyi ki doğdunuz. Sağlık dolu bir yaş diliyorum. 🌺🩷🎈🌞🧡🫶
Leman Altıner
Canım Emine 💖 Öyle mutlu etti ki zarif sözlerin, çok teşekkür ediyorum. Hisler karşılıklı. Bahar kadınının o enerjisi, o ışığı hemen belli oluyor ve karşı tarafa aksediyor. Sizinki de bana öyle hissetiriyor. Hep birlikte nice yıllara. Kucak dolusu sevgilerle 💝💫🌺🌷😘