Gecenin körü ChatGPT’nin bana verdiği öğütler
2025 38. kitabı
Okunma: 02 Mayıs 2025 15:15
Ben sanırım bu tarz kitapların okuyucusu değilim. Neden böyle düşünüyorum? Busenur örs ’ye, yazar bol bol motivasyon cümlesi kullanmak için emekli bir terapist yaratmış, dedim. O bunu çok tatlı bulurken, ben gözlüğümün üstünden etrafa baktım. Aslında ilk başladığında her şey çok güzel ilerliyordu; Oliver ve Alex’i sevmiştim. Ama ilerledikçe yapay bir iyilik hâli çökmeye başladı ve bu beni çok irrite etti. Normalde kadının dilini seviyorum, diğer kitaplarını da okuyacağım muhtemelen. Ama dediğim gibi, bu kitabında bana samimiyetsiz gelen bir şeyler vardı.
Karışık KasetBrittainy C. Cherry · Martı Yayınları · 20241,024 okunma
Bu kitap direkt yapay ve yüzeyseldi. Senlik benlik olduğunu sanmıyorum genel olarak kötü bir kitap bence. İşlemeye çalıştığı hiçbir konuyu güzel ele alamamış.
Fazla iyilik bizim görmediğimiz bir şey😂 kitabı okurken o yüzden bu kadar da olmaz abi bu da yoktur yani falan dememiz çok normal 😂 ben günümüz dünyasında bu kadar ütopik iyilikler görmediğim için kitaplarda bana okey geliyor. Sana ise almayayım canım ben bu tarz sevmiyorum kalıyor 😂😂😂