Öncelikle beni seriden soğumama sebep olan Victoria Aveyard yazarımıza çok teşekkür ediyorum.
SPOİLER
Kitap gerçekten çok sıkıcıydı. Yani yaklaşık 300 sayfa hatta bence 400 sayfa hiç bişey olmuyor. İnanın ne okudum bende bilmiyorum. Mare’nın tutsaklığı boyunca zaten sinir krizi geçirdim. Madem bu kızı kurtabilecektiniz neden 300 sayfa beklediniz yani?? Ne kadar zor olsa da Cal o sarayda büyümüş elinde güçlü karakter var yani hiç mi kurtaramazdın kanka. Belki bir sebebi vardı ama inanın kitabı okurken asla tam olarak odaklanamadım. Belki ben kaçırdım. Neyse.
Cal ile ilişkisi baya sahte geldi bu arada. Ne alaka yani? tamam aralarında bir çekim vardı ama bunu 3. kitapta olması sahte geldi. Bilmiyorum. Ve tahmin ettiğim oldu Cal çok aşık (? şüpheli) olmasına rağmen tacını seçti. Şaşırtmadı. Bir tek savaş sahnesinde bir heyecanlandım o kadar. Yani seriye karşı beklentim çok düştü. Ama bitiricem mecbur çünkü para verdim :( Yine de umut fakirin ekmeğidir diyerekten seriye devam ediyorummm.. Kitapta o kadar bir şey olmuyor ki inceleme kısa kaldı ajdnaklbj
İyi okumalarrr