Nicola Sanders / Paranoyak
Okumaya başladığınızda size zamanı, işinizi ve yapacaklarınızı unutturacak ve elinizden bırakmadan bitirmek isteyeceğiniz bir kitap. Gizemi, gerilimi ve aksiyonu öyle bir içine çekiyor ki kendinizi sürekli müdahale ederken buluyorsunuz.
Farklı ve orjinal bir konusu yok ama son ana kadar maratondaymışsınız gibi nefesinizi kesen bir akışı var. Kitap şaşırtıcı bir final yaparken devamı olmalı burda bitmemeli diye de düşündürüyor.
Joanne, şehirden uzak harika bir evde sevdiği kocası Richard ve dört aylık kızı Evie ile mutlu bir yaşam sürüyordu. Tek derdi kendisi kadar boş zamanı olmayan arkadaşları ve eşi yüzünden hissettiği yalnızlıktı.
İki sene önce evlendiklerinde, Richard’ın ilk evliliğinden olan kızı Chloe babasının bu kararından dolayı onu yok saymış ve hiç konuşmamıştı. Ta ki kardeşi ile tanışmaya karar verene kadar. Chloe’in gelişi yalnızca Joanne üzerinde değil okuyucu üzerinde de bomba etkisi yaratacak. Babasının yanında bir melek olan yirmi yaşındaki Chloe, bir yandan yaptıkları ile yok artık dedirtirken bir yandan da geçmişin gizemini ve sırlarını bulmaya itecek. İnsan olaylara dışarıdan bakarken bazı şeyleri daha net görebiliyor ama yaşarken çoğu şey gölgede kalıyor. Bunun için de içgüdülere kulak vermek gerekiyor. Bu aile ile tanışıp akıcı ve gizemli hayatlarına eşlik etmelisiniz. Keyifli okumalar…