Kürek Mahkumu Kadınlar..
Erkeğin aklı hep bir dümende O nedenle Kadınlar kürek çekmekte Eski, yeni her kafa Erkek, illa dörtlemekte Artık ne varsa bu dört döngüsünde. Ancak.. Kara göründü, 4'ün çektiği 8 Kürek Hepsi birden Erkeğin kafasına inecek. Yok öyle Denizde kürek çektirmek O yürek tavada pişecek, 8 elle yenecek. Denizde dümen çevirenin, Karada dumanı tütecek. yhysygn
Şiir
1.304 Gösterim
Yahya Saygan
Gerçi "itaat et rahat et" kültüründen geldiğimiz belli ama; gene de multi erkosavarlar için gardımızı alalım:) 👇 "Şuna inanmak lazımdır ki, dünya yüzünde gördüğümüz herşey KADIN eseridir." Mustafa Kemal Atatürk "Kadınlar kulakları ile sever, Erkekler ise gözleriyle" Oscar Wilde Göz, yön olarak sadece karşıyı görme ile sınırlı iken, Kulak her yönden gelen sesi işitebilmekte. Kadın duyar.. Kadın sezer.. Türkler tek eşli ve Türkler'de Kadın çok kıymetli. Türk, Kadınını karşısına almaz, arkasına alır ve Dünyaya karşı durur. Değerlerimizde ise Hz. Muhammed (s.a.v) Eşine değil fiziksel şiddet, sözlü, psikolojik şiddet bile uygulamamıştır. Yani.. Ne geleneğimizde ne değerlerimizde Kadına en ufak şiddet yok. Dünyayı Sevgi ve Şefkat= Kadın kurtaracak🙏💐 Kadın.. #184012349 #261590636 #248786243 #186350231 #222390400 #221178257 #208769840 #203972854 #184668067 #185055092 #261642659 #210305877 #241680417 Aşağıdaki 👇videolar ise Bilimsel olarak Kadın Beyni'nin Erkekten nasıl farklı ve görece üstün olduğunu aktarmakta. youtu.be/8B3KQZFnUfU?si=... youtu.be/q9EbaIOSSzk?si=... youtu.be/7XU2TrwQdgY?si=... youtu.be/wlwDZwGksw8?si=... Espri ile..👇 Kadın-Erkek fark youtu.be/VOPjgOGHEGM?si=... Evlilik... Kadın instagram.com/reel/DI5_quQt8V... Erkek instagram.com/reel/DC3hqljt6h... Bekar Erkek Felsefesi instagram.com/reel/DI39ULzI6O... Evli Erkek Felsefesi Düşünüyorum.. O hâlde Karım #228941892 İslam ile bağlantılı hâle getirilen Kadına yönelik yanlış Algılar Senai Demirci/ Allah Kadını Dövün Der Mi?! youtu.be/MuX-LpgDIMw?si=... Ayrıca... Cinsiyet fizyolojik bir durum Ruhun Cinsiyeti yoktur.👇 #240114842 #228595100 #263396871
Emeğinize yüreğinize sağlık hocam çok iyi bir kompozisyon ile harika bir gönderi hazırlamışsınız 👌 Alıntılar da videolarda çok güzeldi👌 Sağolun var, olun Yahya Saygan hürmetler ☕📚🌹 Sayfamda paylaşıyorum 👍
Yahya Saygan
https://1000kitap.com/EBruhaLa Teveccühünüz Hocam, çok teşekkür ederim 🙏💐 Tabi ki paylaşabilirsiniz🙏 Akşamınız hayrolsun, keyifli okumalar 🤲🌷
Yorumlarınızla birlikte,ne kadar zengin ve farkındalığa vesile olabilecek bir paylaşım olmuş Yahya hocam 🙏🏻 Emeğinize kaleminize sağlık🙏🏻✨
Fатма ᵕ̈♡︎ Teveccühünüz Fatma Hocam, çok teşekkür ederim 🙏💐
Harika💫 Emeğinize sağlık👏👏
Yahya Saygan
☆• Burcu •☆ Çok teşekkür ederim 🙏💐 Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle, keyifli okumalar 🤲