2025 55. kitabı
Okunma: 26 Mayıs 2025 20:51
Unutma Dersleri, yasak aşk acısı çeken Feribe'nin, yaşadığı bu acılardan kurtulmak için ne kadar saçma bulsa da soluğu Mazi İmha Merkezinde almasıyla başlıyor. Bu merkez, Feribe'nin arzu ettiği gibi anılarını silmektense, danışanlarına bu acı anılarıyla yaşama dersleri veriyor. Gittiği dersler dışında Feribe kendisine verilen ödevleri yapmaya çalışırken hayatı iyice arapsaçına dönüyor. Feribe bu acılarıyla yaşamayı öğrenecek mi? Eğer bunda başarılı olacaksa onu nasıl bir yol bekliyor? Hepsinin cevabı kitapta. Nermin Yıldırım ilk kez okuduğum bir yazar. Kalemi çok akıcı ve kurguladığı olayı çok sevdim. Son ana kadar beni şaşırtmaya devam etti. Tabi yaşanabilecekleri tahmin ediyorsunuz ama bu durum okuma zevkini düşürmüyor. Feribe'nin gittiği derslerden ziyade, bankada yaşanan olay benim için daha merak uyandırıcıydı. Feribe'nin yaşadıklarına psikolojik olarak bakacak kadar yetkinliğim yok ancak okurken bir çok noktada kendi hayatımızda vermiş olduğumuz kararların, bir noktada bizleri nasıl etkilediğini görüyoruz. Karakterin isminin Feribe olması bile anlatılan hikaye ile düşünülünce bana çok manidar geldi. Feribe, aldanmış demekmiş. Nermin Yıldırım'ı okumayı sevdim. Bu okuduğum ilk kitabı olarak kalacak ama son olmayacak :)
Unutma DersleriNermin Yıldırım · Hep Kitap Yayınları · 20205,5bin okunma