2025 98. kitabı
Okunma: 10 Haziran 2025 00:00
Herkese selamlar. Duetin ikinci kitabi olan #allthetruths 'un yorumu ile geldim. Genel olarak seriye baktigim zaman aman aman bir yani yoktu, asla "waaooow" olmadım ama ikinci kitabi ilkine göre daha çok beğendim. Gizemi, olaylari iyi bir örgüye bağlanmisti. Ancak bu kadardı, geri kalanı vasatti. İlk kitapta da deginmistim, ikilinin arasında var olan aşkı burada da hissedemedim. Hatta cinsellik daha yoğundu ama o çekimi bile bulamadım. Fakat Asher'in platonik, saplantılı ve sahiplenici yanını sevdim. Keşke Asher hakkında da biraz detay bilgi sahibi olsaydık. Ustunkoru geçilmiş bir karakter olmuştu. Ana konu Reina'nin hikayesi üzerinde dönünce yazar yalnızca ona odaklanmisti. Bu da seriyi benim için acemi isi gibi kıldı. İlk kitaptan bu yana tavırları sebebiyle "Cloud003" isimli gizli karakterin kim olduğunu anladım. Asher'in kız kardeşi Ari'nin sosyopat kişiliği nedeniyle tüm bu yanlış anlasilmalarin yaşanmış olması ise hem mantıksızdi (cunku hikayenin derinliği yok) hem de bu hikayeye olabilecek en iyi ters koseydi. Yazar İki kitap yerine tek kitapta daha doğru islenebilecek bir konuyu hiç etmişti bence. Yine de kötü veya begenmedim diyemem ancak ortalama kalan bir seri oldu. Bu arada Reina ve Rai kız kardeşler epey havalıydi, sevdim onları. Reina kazanın yaşandığı ormana gidince hafızasında parça parça anımsamalar meydana gelir ve birden kendini bir cikmazin içinde bulur. Yaşadığı ve yaşattığı şeyler aslında kendi bastırdığı kişiliğinin yansimalaridir. Kendi adı Rai'dir ve ikizi Reina ile yillar evvel Bratva'dan kactiklari icin yer degistirmislerdir. Rai, Reina'nin yaşaması gereken hayatı kendisi yaşadığını düşünüyordur ve bu yuzden suçluluk duygusu ile yıllardır duygularini gizlemiş, başka biri gibi davranmıştir. Hafizasini kaybedip bu sahte hayatı unutunca gerçek kişiliği ortaya çıkmıştır ve artik hatırladığı tüm gerçekleri ortaya dökme ve Asher ile yüzleşme zamanı gelmiştir. All The Truths Rina Kent
All The TruthsRina Kent · Blackthorn Books, LLC · 202268 okunma