Virga Yağışları Aşkın "Yolculuğu"
Puan vermedi·136 syf.·
2025 2. kitabı
Hiçliğin ortasında başlıyor hikaye. Yolculukla devam ediyor ve hep yolculuk vardır, çok anlamlıdır bu hâl. Abdurrahman SeyhanAbdurrahman Seyhan 'ın Virga Yağışları Aşkın YolculuğuVirga Yağışları Aşkın Yolculuğu kitabı, yazarın 3. kitabı olup bana göre 3 kitabı içinde en iyisi. Yazarın ilk eseri Dut Ağacının AltındaDut Ağacının Altında , ikinci eseri GülfezaGülfeza ve şimdi üçüncü eser olan Virga Yağışları Aşkın YolculuğuVirga Yağışları Aşkın Yolculuğu ile karşımızda. Her üç kitapta da bir "yolculuk" halinin hakim olduğunu görmekteyiz. Bu çok manidar bir anlatım. Hayatın ve bu keşmekeşin yolculuktan ibaret olduğunun bir hatırlatması aslında. Virga Yağışları Aşkın YolculuğuVirga Yağışları Aşkın Yolculuğu kitabında yazar adeta bizi bambaşka bir aleme, bambaşka bir zamana götürür. Götürdüğü yeri ve zamanı bilmeyeceksiniz ama hep zaten oradaymışsınız hissini yaşayacaksınız. Dil, anlatım, olay kurgusu sizi kolayca içine çekmektedir. Kitap bitsin istemiyor insan. Bazı filmler vardır; karakterlerin özelliklerini daha baştan öğrenir öğrenmez benimsersiniz. Hatta öyle ki karakterin yapabileceklerini anlamlandırırsınız. "Tam onluk iş, bak işte yaptı" dersiniz. Çünkü karakterin spesifik özelliği gereği onu içselleştirirsiniz. Virga Yağışları'nda ana karakteri de böyle içselleştirebileceksiniz. İnsan yolculuklarda çok şey öğrenir, yolculuklarda insanlar birbirini tanır. Bu kısa olsun uzun olsun bütün yolculuklarda geçerlidir. Sizi Virga Yağışları Aşkın YolculuğuVirga Yağışları Aşkın Yolculuğu eserindeki yolculuğu seyretmeye (seyretmek diyorum çünkü film seyreder gibi hissedeceksiniz) davet ediyorum. İyi seyirler, iyi okumalar.
Virga Yağışları Aşkın YolculuğuAbdurrahman Seyhan · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 20258 okunma
1.960 Gösterim
Kitabım hakkında yazmış olduğunuz incelemeden dolayı çok teşekkür ederim. Hayatımız da bir yolculuk zaten. Zamanı bir yol olarak düşünürsek, üzerinde sürekli bir yürüme halinde olduğumuzu fark ederiz. Acılarımız, sevinçlerimiz ve duygularımız birer durak; uğrayıp yolumuza devam ediyoruz... Yaşlılığa doğru. Kalemim hep bu zaman çizgisinin üzerinde durmaksızın akmakta.
Sürekli de aksın inşallah 🤲 Teşekkür ederim 🌿
1 yanıtı göster