“Sessiz, sakin ve akıcı bir şekilde anlatılan hikayede, çok katmanlı ve yoğun bir propaganda içeren son derece tehlikeli bir kitap. Cinayetlere teşvik, devleti ortadan kaldırmaya teşebbüs, halkı ayaklandırmaya ve devletin bütünlüğünü ortadan kaldırmaya yönelik azmettirici bir silah olarak kullanıldığı açıkça görülüyor. Biliyoruz ki kitaplar silahlardan çok daha tehlikeli. Neyseki bu kumpas bilirkişi raporları ile teyit edilip gereken önlemler alınmış ve hain darbe planı engellenmiştir. “ diye düşünenler var:D
Evet bu iddia şuan için cezaevinde yatan yazarın infaz süresinin bitmesi veya yeni bir AİHM’den gelecek bir tahliye kararı olasılığına karşı hazırda beklenen yeni bir suç dosyası incelemesi neden olmasın..
Olabilir değil mi? Neyse…
Kitabı okurken çok sevdiğim iki yazarı çok defa anımsattı bana. Sarah Jio ve Zülfü Livaneli
Jio’nun romantik, azıcık gizem ve dram yüklü o kokulu anlatımı ile Livaneli’nin satır aralarına memleketin genetiğine yapmış olduğu yolculuğu bir arada sunan çok keyifli bir kitaptı. Akıcı, merak uyandıran, bazen güldüren yer yer de ağlatan çok zengin bir içeriğe sahip harika bir yolculuktu benim için Efsun’u okumak.
Normalde 10 puan verilecek bir eserken, çok basit ama kurguyu bozan 2 hata için 1 puan kırdım. Yazarın ve yayıncıların bunu fark etmemesi de çok ilginç. Hatta neredeyse 100 den fazla incelemeye baktım 1 okur dışında kimse ya fark etmemiş ya da değinmemiş.
Hatayı buraya yazarak incelemeyi daha fazla uzatmak istemiyorum. Yoruma okuru ve incelemesini bırakıyorum merak edenler bakabilir.
Çok teşekkür ederim🙏🏻 teveccühünüz😌😁
İyi olur ikinci defa okunabilecek çok hoş bir kitaptı:) Şimdiden keyifli okumalar o halde🙏🏻✌🏻🍀📚
Hatayı bulutsan puan kırma sakın.. Sonuçta fark ettirmemek de ustalık ister😂😂
Hatasını bilmem ama Selahattin Demirtaş bana göre çok iyi bir kalem 👌🏻 Jamal dışında tüm kitaplarını severek hayranlıkla okudum 👏🏻 inceleme için de Hipokampus sana tesekkür ederim 👏🏻👌🏻