Profildeki sayılar
Merhaba değerli okurlar. Altyapımızda büyük bir güncelleme yaptık. Bu nedenle bazı okur profillerinde takipçi, okuma sayılarınız şu anda 0 gözükebilir. Fakat pek kısa bir sürede güncel sayıları görebileceksiniz. Yeni güncellememiz ile özellikle takip ve takipçi sayılarındaki tutarsızlıkları tamamen gidermiş olacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1000Kitap Güncellemeleri
··2 alıntı·
8,2bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Merhaba, videolar siteyi ciddi anlamda yavaşlatıyor, ve videolar kitapla ilgili olmuyor genelde, kaldırılması iyi olur diye düşünenlerdenim.. Kolay gelsin, emeğinize sağlık.
Bence bu uygulamada en güzel güncelleme fotoğraf ve video özelliğini kaldırmak olur. Sonra ergence paylaşım yapan takımı komple yok edin. İletilerde “mesaj dm🔥” yazan azgın güruhu da banlayın. Bir kere güncelleyin tam güncelleyin. Eğer olmuyorsa bana verin bu işi halledeyim ahaha :)😝
Önceki 2 yanıtı göster
@esrius Ayaklarını çekip atmıştı biri hadi güzel olsa neyse göz zevkimi de bozdu kendime gelemiyorum kaç gündür 🤦🏻‍♀️🤭
23 yanıtı göster
Paylaşımlar akışa düşmüyor, Görüntülenmeler çok düşük, Kendimiz yazıyor kendimiz okuyoruz. Fazla mı eleştiriyorum bilmiyorum ama aktif olarak ve severek kullandığım tek platformsun
, iyi ki varsın.
Önceki 4 yanıtı göster
Hilal Kucur
Hilal Kucur
Görmek istediklerimizi ancak profil ziyareti yaparak görebiliyoruz artık. Bilmukabele Hilal Hanım...
5 yanıtı göster
En büyük ve önemli güncelleme video özelliğini kaldırmak olur.
https://1000kitap.com/_maverayolcusu_ burayı diğer sosyal medya uygulamalarına benzetmek çok gereksiz diye düşünüyorum ve videoların hatta fotoğrafların eklenmesini açıkçası hoş bulmuyorum. Sadece kitapla ilgilenen insanlar yok çünkü burada. Filtre sistemi yok ki gereksizleri süzüp atasın.
2 yanıtı göster
Şu yorumları bile okumadığınıza o kadar eminim ki. Bir şeyleri değiştirip değiştirip yok oluyorsunuz buradan. Aksi hâlde gelen güncellemelerden memnun olmadığımızı bir şekilde görür ve dikkate alırdınız diye düşünüyorum çünkü.
Önceki 1 yanıtı göster
Budapest
Budapest
gerçekten öyle, hiçbir şekilde ulaşamıyoruz..
Bu siteye yapacağınız en güzel şey güncelleme yapmamak. Güncelleme felan yapmayın siz. Her seferinde daha da kötüye gidiyor. Fotoğraf video ekleme özelliği kalksın.