ÇABUK OL VE SAKIN ARKANΑ ΒΑΚΜΑ!
ÇÜNKÜ RAKİBİN ÖLÜM VE VAKİT DÜŞMANIN.
"𝘉𝘪𝘳 𝘥𝘢𝘩𝘢 𝘣𝘶 𝘬𝘢𝘥𝘢𝘳 𝘪𝘴̧𝘵𝘢𝘩𝘭𝘢 𝘺𝘦𝘮𝘦𝘬 𝘺𝘦𝘮𝘦𝘺𝘪 𝘯𝘦 𝘤̧𝘰𝘬 𝘪𝘴𝘵𝘦𝘳𝘥𝘪𝘮. 𝘏𝘢𝘩. 𝘉𝘢𝘻ı 𝘴̧𝘦𝘺𝘭𝘦𝘳 𝘣𝘪𝘳 𝘨𝘶̈𝘯 𝘴𝘰𝘯𝘢 𝘦𝘳𝘪𝘺𝘰𝘳, 𝘥𝘦𝘨̆𝘪𝘭 𝘮𝘪?"
Resmen BİTDİ! Hayatımın serisini bitirdim. Duygusal bir anneyim şu an. Bu öyle bir seri ki arkadaşlar ben son kitabını 1 yıl beklettim. Sırf bu dünyaya veda etmemek için 1 yıldır bu kitap rafda bekliyor. Sonunda elim gitti kitaba ve okumaya başladım. Tahmin edersiniz ki bir oturuşta bitirdim.
Bu incelemede kurgudan, yazım dilinden falan bahs etmeyeceğim. Eğer onları merak ediyorsanız serinin ilk kitabın incelemesine gidin. İncelemenin sonunda o gönderileri koyacağım.
Bu seri benim için her yönden mükemmel bir seriydi. Aynı zamanda okuduğum ilk fantastik ve bilim kurgu kitabıydı. Bu yönden de benim için yeri ayrı. 10/10 bir seri. Peki neden bu kitaba 10 değilde 9 puan verdin sorursanız. Sonunu beğenmedim. Ya tamam iyi sonla bitdi. Herkes mutlu olmasada çoğu okur mutlu oldu bence. AMA sonu aşırı basitti. Biz 3 kitabı bu basit son içinmi okuduk ya. Hani belki gelicekten falan bahs edersin değilmi. Bence serinin sonuncu kitabı diğer 2 kitaba göre en aksiyonsuz ve heyecansızdı. Ben sonunda zaferi savaşmakla, vuruşmakla kazanmak isterdim.
Ama yinede bu kitapta Sandor ve Ria ilişkisi daha çok gösterildiği için mutluyum.
Arkadaşlar bu seriyi lütfen biraz daha abartılım. Bakın okuyun asla pişman olmayacaksınız! Siz şimdi bu seriye başlarken ben gidip seriyi bitirme depresyonu yaşayacağım.
Okumak isteyenlere keyifli okumalar>3
1ci kitap incelemesi: #250407276