MİCHAEL&ERİKA
2025 73. kitabı
Okunma: 07 Ağustos 2025 15:25
Bunu yapmalı mıyım bilmiyorum... Şahsen bir okur arkadaşım bu kitabın incelemesini yaptıktan sonra olanları anlattığından beri tedirginim. Okur arkadaşımla bu konuyu konuştuğumuzda kendisinin ve
Günaha DavetPenelope Douglas · Dex Kitap · 2023778 okunma
1.728 Gösterim
Süper inceleme olmuş senelerdir burada ara ara benzer şeyleri yazıyorum . Yani kitapların türleri belli ama haz etmediği halde okuyup düşük puan basanlar saçma sapan saldırgan yorumlar yazanlar ne ararsan var . Ben bolca Bdsm tarzı okuyan ve oldukça dark uçuk kink kitaplar okuyan bir okurum . Okumaktan hoşlanmak bunu gerçek hayatta uygulayacağım anlamına gelmiyor ki uygulasam bile kime ne . Salak saçma mesaj atan olursa en sevdiğim engelle seçeneğini kullanıp geçiyorum :D Ve okuduğum kitaplara mutlaka puan veririm çok enderler dışında yorum yazarım. Sonuçta buranın en önemli özelliği okudum basıp durmak değil diye düşünüyorum . Okumayanlar Kitaplar hakkında bilgi edinmeli yorumlara bakıp bir noktadan sonra yorum yazanların arasında güvendiklerine göre kitap seçebilmeli .
TriganisTriganis kesinlikle katılıyorum özellikle ortak okuduğumuz kitaplar olan (sende dahil) hesapları takip ediyorum yorumlarına,incelemelerine,puanlarına,okuduklarına bakıyorum mutlaka listeme ekliyorum veya okuyacağım varsa ve yazdıklarına göre okumaktan vazgeçtiğim kitaplar oluyor. Ayrıca dediğin gibi uygulasan bile kime ne ? 🌸💖
Kendi adıma konuşmam gerekirse okuduğum türlere göre benimle ilgi fikir sahibi olduğunu düşünen bir kaç model çıktı/çıkıyordur artık bilemiyorum 😅 Okuduğum şeyler kimseyi ilgilendirmiyor ahlaki açıdan topluma da uymaya bilir ne uygun ki bizim topluma zaten ? 😏 İnsan en azından bu tarz bir platformda bu yaklaşımları görmek istemiyor,hepimiz bir sürü tür okuyoruz benim görüşlerime uygun olmayan alıntı ya da inceleme gördüğümde beğenmiyorum geçiyorum.Aynısını arkadaşlara da öneriyorum göz kapaklarını kullansınlar zira boşa verilmedi onlar 🙋🏼‍♀️
O kadar haklısın ki… tüm içtenliğimle sana ve yorumuna 💖 SlySly
ne güzel bir inceleme yazmışsın 🥰 ben de insanlarımızın bir an önce bu ayrımı yapabilmelerini diliyorum -ki kendi adıma konuşacak olursam bu kitabın içeriğini biliyorum ve kesinlikle bana uygun olmadığına emin olduğum için okumadım şimdiye kadar, gelecekte de okumam büyük ihtimalle. ama özellikle bir kesim var ki kendisine göre olmadığını bile bile sırf düşük puanlayıp nefret yorumu yazmak için okuyormuş gibi yapıyorlar. hadi bunu yapmalarının geçtim, kendi düşüncelerini sonuçta, ama kimsenin bir başkası beğendi diye kitabın kitlesine hakar etme hakkı yok. ve senin de dediğin gibi kitabı okuyup beğenmemiz içeriğini onaylaldığımız anlamına gelmez. ellerine sağlık tekrardan umarım senin gibi bilinçli okurların sayısı artar da en azından kitapları kaçış yolu olarak gören kişiler için bu platform yaşanacak hale gelir. 💓
Sümeyye first of her name mother of catsSümeyye first of her name mother of cats teşekkür ederim 🌸 umarım öyle olur. Benimde alıp beğenmeyip yarım bıraktığım bir çok kitap var ama ne okuyanlarına ne de yazanlara hakaret etmişliğim var ne de belli bir kalıba sokmuşluğum. Herkes bunun bilincinde bir okuyucu olması dileğiyle 💖
O kadar haklısın ki insanlar neyi beğenip beğenmediğinin farkında olsalar keşke de kendilerine hitap etmeyen kitapalardan uzak dursalar. Bile bile sevmediği türden/yazardan okuyup satırlarca nefret kusanları asla anlamıyorum. Bu platform herkesin okuma özgürlüğünün olduğunu göstermeliydi ama tam tersi sevmediği kitapları okuyup sevenlere hakaret eden o kadar hesap var ki... Tek kaçışı kitapları olanlar yargılanmaktan çekinmemeli ya. Okumama gibi bir seçenek daha var bunun neresini anlamıyorsunuz anlamıyorum.
Bu yorumun alnı olsada öpsem gerçekten her kelimene katılıyorum 👏🏼🌸 AynurAynur
kitabı sevmeyebilir bu çok normal ama bir kitabı sevmeyip eleştiri yapmak var birde kitabı tamamen ahlaki açıdan eleştirerek kitabı kötülemek var…mesela ben Devil’s Night serisine çok büyük bir merakla başlamıştım ama kurgusunu ve karakterlerini sevmediğim için dördüncü kitabını almadım okumadım yakın gelecektede o cesareti kendimde bulamıyorum çünkü yanlış kitap yoktur yanlış okuyucu vardır keşke bazı okurlar tipleri olmadığı halde okuyup zorlamasalar
Çok haklısın buna katılıyorum bende aynı şekilde yabancı bir okurdan bir kitap görüp okumaya başladım bana hitap etmedi kötü değildi sadece yaş itibariyle biraz çocuksu geldi ve bıraktım mesela ama ne yazara,ne okuyuculara hakaret etmek gibi bir hadsizliğim olmadı çünkü gördüm ki o seriyi seven bir kitle var demek ki kendini okutturuyor ama bana uygun değilmiş 🤷🏽‍♀️ neslinesli
Askım çok haklısın ama Ana Huang’ı dark romance yazarı olarak görenleri anlamıyorum tamamen romcom kadını sırf gri erkek karakter yazıyor diye kitaplarına dark romance demeyi doğdu bulmuyorum
neslinesli kesinlikle bende buna katılıyorum zaten dark romance yazarı değil ama bazıları nerde kötü erkek,mafya görse hemen dark diye yapıştırıyor 😂