2025 11. kitabı
Scott Reintgen
7.9/10 · 142 okunma
Zehratül Aksa ☽
Theo ilerledikçe beni şaşırtmaya devam ediyor.. Çocuğun ilk başlarda bana deseniz devamında şöyle şöyle biri olacak sanırım inanmazdım ya. İnanılacak gibi değildi çünkü o zaman. Ama şimdi... Umarım sevdiğim karakterler arasında olduğu için pişman olmam.
Zehratül Aksa ☽
...büyü üreticilerinin yazarlar gibi olduğunu da biliyordu. Gerçek bir ilgiyi hak edecek bir şey yapana kadar hobi olarak kaslarını çatarlardı. Syf 155 O vakit Ren'de dolaylı yolda yazar adayı veya yazar oluyor..
Zehratül Aksa ☽
Ben Ren'i hiç anlamadığıma kanaat getirdim çünkü kitabın başında Brood ailesinden iş alma fırsatı varken -sanırım- en son iş almak isteyeceği aile olduğunu söylemişti, şimdi ise gelmiş önümüzdeki günler bir mülakat gibi olabilir, ailedeki yüksek mevkideki bir üyesini etkilemek için bir şans olduğunu unutmamıştı diye düşünüyor.
Zehratül Aksa ☽
Ben bu kişilerin hâlâ nasıl takım olacağını -ki bunu da bilmiyorum daha, olacaklar mı gerçekten?- kestiremiyorum..
Zehratül Aksa ☽
Kitabın sonuna yaklaştıkça Theo ve Ren ban o kadar çok hapishane şifacısı'ndaki Kiva ve Jaren'i hatırlatıyor ki... Bunlara neler olacağı...