Takip Et
📚 Sevgili okurlar, Çekilişimize katıldığınız için hepinize gönülden teşekkür ederim. Bu ilk çekilişimizdi, ama son olmayacak gibi görünüyor. Çünkü sizlerle daha çok buluşmak ve yeni yazar dostlarımı sizlere tanıtmak niyetindeyim.🙏 Adil olması için birçok yazar arkadaşımı ve yakın dostumu, onların da izniyle liste dışında bıraktım. Kitapların daha fazla farklı okura ulaşmasını istedim. 🎁 Kazanan arkadaşlar arzu ederlerse yarın akşama kadar kendi aralarında takas yapabilirler. Ayrıca 1 yedek talihli belirledim; 23 Ağustos’a kadar dönüş olmazsa hak ona geçecek. 👉 Adreslerinizi bana mesaj yoluyla iletmeniz yeterli. Hepinize tekrar teşekkürler, güzel okumalar dilerim. 🌿📖
Mercan
4.009 Gösterim
Öne Çıkanlar
Nur ✿
@A__nur
Teşekkür ediyorum ☺️ İlk çekilişinizde olduğum için mutluyum ,kazananlara da tebrikler...
4 beğeni
@Empatik_Okur
Rica ederim. Keyifle okuyun kitabınızı. Düşüncelerinizi en kısa sürede paylaşmanız dileğiyle, malum yazarların suyu da sizin paylaşımlarınız.
1 yanıtı göster
Kazananları tebrik ederim. Yine bana çıkmadı ya 🤣
5 beğeni
Önceki 2 yanıtı göster
Kıvırcık
Kemal Sunal'ın dediği gibi "Ya Çıkarsa" :) Mehtap Hanım çıkmazsa da bir şey kaybedilmiyor. İyi tarafından bakmak lazım :)
@Gulumay42
Emeklerinize sağlık hocam, kazananları da tebrik ediyorum keyifli okumalar diliyorum.
6 beğeni
@Empatik_Okur
Rica ederim ne demek. Umarım okurlar böylelikle yeni yazarlarla tanışmış olur.
carpediem
@NurayAcar