📚 Sevgili okurlar, Çekilişimize katıldığınız için hepinize gönülden teşekkür ederim. Bu ilk çekilişimizdi, ama son olmayacak gibi görünüyor. Çünkü sizlerle daha çok buluşmak ve yeni yazar dostlarımı sizlere tanıtmak niyetindeyim.🙏 Adil olması için birçok yazar arkadaşımı ve yakın dostumu, onların da izniyle liste dışında bıraktım. Kitapların daha fazla farklı okura ulaşmasını istedim. 🎁 Kazanan arkadaşlar arzu ederlerse yarın akşama kadar kendi aralarında takas yapabilirler. Ayrıca 1 yedek talihli belirledim; 23 Ağustos’a kadar dönüş olmazsa hak ona geçecek. 👉 Adreslerinizi bana mesaj yoluyla iletmeniz yeterli. Hepinize tekrar teşekkürler, güzel okumalar dilerim. 🌿📖 MercanMercan Bizim HayalimizBizim Hayalimiz Gülümay CoşkunGülümay Coşkun HayalHayal Eylül RüzgarıEylül Rüzgarı Aynil Onur YükselAynil Onur Yüksel EE Asıl Vazgeçersen KaybedersinAsıl Vazgeçersen Kaybedersin Semih YörükSemih Yörük Gülden BarutGülden Barut Komiser Muharrem Baltalı Hano'nun PeşindeKomiser Muharrem Baltalı Hano'nun Peşinde Mehmet IşıkMehmet Işık @Sairehanimm Bizim HayalimizBizim Hayalimiz Gülümay CoşkunGülümay Coşkun Elifin kitap düünyasııElifin kitap düünyasıı Eylül RüzgarıEylül Rüzgarı Aynil Onur YükselAynil Onur Yüksel sema gokçesema gokçe Satır Arası TutkuSatır Arası Tutku Tuğba DurnagölüTuğba Durnagölü @Neyin_Sesi Uzak TuzaklarUzak Tuzaklar Rıdvan AklanRıdvan Aklan GülsümGülsüm Komiser Muharrem Baltalı Hano'nun PeşindeKomiser Muharrem Baltalı Hano'nun Peşinde Mehmet IşıkMehmet Işık NazarNazar Bizim HayalimizBizim Hayalimiz Gülümay CoşkunGülümay Coşkun
·3 alıntı·
4.009 Gösterim
Teşekkür ediyorum ☺️ İlk çekilişinizde olduğum için mutluyum ,kazananlara da tebrikler...
Rica ederim. Keyifle okuyun kitabınızı. Düşüncelerinizi en kısa sürede paylaşmanız dileğiyle, malum yazarların suyu da sizin paylaşımlarınız.
1 yanıtı göster
🤍 kazananları tebrik ediyorum
Kazananları tebrik ederim. Yine bana çıkmadı ya 🤣
Önceki 2 yanıtı göster
KıvırcıkKıvırcık Kemal Sunal'ın dediği gibi "Ya Çıkarsa" :) Mehtap Hanım çıkmazsa da bir şey kaybedilmiyor. İyi tarafından bakmak lazım :)
Emeklerinize sağlık hocam, kazananları da tebrik ediyorum keyifli okumalar diliyorum.
Rica ederim ne demek. Umarım okurlar böylelikle yeni yazarlarla tanışmış olur.
Kazanan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum . Keyifli okumalar
Bu yorum görüntülenemiyor