Sevmediğim Anime Karakterleri
Hepsinin nedenini yorumda belirteceğim.O yüzden spoiler içerir.Yemek istemeyen yoruma bakmasın:) Başlayalım. Attack on Titan Vol.1 Gabi Braun 😑🤬🤬🤬 Fullmetal Alchemist, Vol. 1 Shou Tucker🤬🤬🤬 Berserk, Vol. 1 Griffith 😤🤬 Naruto 1. Cilt Sakura ve Hiruzen😒😑 Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, Vol. 1 Douma 🤬🤬🤬 Takopi'nin İlk Günahı Takopi 😤😤😑 Tokyo Ghoul Vol. 1 Jason 🤬🤬🤬🤬🤬🤬 呪術廻戦 1 [Jujutsu Kaisen 1] Yoshinobu ve Mahito🤗 Death Note, Vol. 1: Boredom Amane Misa😒😒 Kuroko'nun Basketbolu - Cilt 1 Hanamiya Makoto😒 Blue Lock Vol. 1 Shidou Ryusei
Anime
··1 alıntı·
3.189 Gösterim
Niye öyle diyorsun ya ben Griffith'i çok severım 🤣 Şerefsiz karakterlere zaafım var
Mei mirai Mantıklı sjkskdk
misa gerçekten çok gıcık ve sinir bozucu kendini lightın kölesi yapmak için elinden geleni yaptı ya
Onun Naruto'da ikizi var adı Sakura abcçdefgğhıijklmnoöprsştuüvyz
GABİ SERİDE NEFRET ETTİĞİM TEK KARAKTER OLABİLİRR😠😠😠 VE TAKOPİ ÇILDIRTIYOR BENİ😤😠 MİSA GERİZEKALI ZATENN😑 Ya ben Kuroko No Basket'i unutmuştum diye ikinci defa izliyorum daha Hanamiya'ya çok sinir olurum gibi😤
❦Yusuf Dayan♛
GABİ denen alçak şahısı kimse sevmez zaten😻 Takopi salak + Misa.Hanamiya şerefsiz.Shou Tucker en şerefsiz🤬🤬
V. Aynen hepsine nefret 🤬🤬🤬🤬😸
shidouyu seviyorum ya o kadar kotu bir karakter degil😔😓
❦Yusuf Dayan♛
@shinnn Olsun gene de psikopat abcçdefgğhıijklmnoöprsştuüvyz
İmkanım olsa Gabiyi kendi ellerimle öldürürdüm. Çok sinir bozucu bir karakterdi ndndjdjdd
Nur Yaşanmaz öldürülür
takopinin ne günahı var yaa😭😭minik ahtapotum benim
❦Yusuf Dayan♛
Anlama noktası beni sinir ediyor.Bir şeyi anlayana kadar çıldırıyorum.