Günaydınnnn 1k ailem
2025 22. kitabı
Günaydınnnnnn 1k ailem Alper Yıldız Beyin Evrenin Mucizesi kitabının incelemesiyle sizlerleyim. Alper yıldız kitabında çok güzel bir konuyla bizlere hatalarımızı ve sonuçlarını anlatmış. İncelemeye geçmeden önce bir konuya değinmek istiyorum. Biliyorsunuz ki yeni yazarların kitaplarını okuyorum. Alper bey gibi yazdığı kitabın iyi olması adına yayınevi dışında ücretli editörlük desteği alan bir çok yazarım var. Fakat hep şunu gördüm ki kurgusu çok iyi olsa da yazım ve anlatım, basım, editörlük hataları güzel bir kitabı okuyan insanı zorlayabiliyor. Maalesef ki bu kitapta da bunu görünce tekrar yazmak istedim. Lütfen işi bilmeden insanların emeklerini para alarak mahvetmeyin. Şimdi geçelim kitaba , Bir köyde Ayşe ve Ahmet'in ikiz evlatları olur. Saniye ve Umut kardeşler mutlu bir aile de yaşarlar. Umut uzaya meraklı onlarla günün birinde irtibata geçecek bir telsiz yapma hayalleri kurmaktadır. Okul tatilinde babasının arkadaşı Hakan Usta'nın yanında çalışırken elektroniğe ilgisi tam gaz devam eder. Üniversite de okuduğu bölümde elektrik elektronik bölümü olur . Olaylar okulu bitirmesiyle aslında başlar. Evine okulu bitirip döndüğü gün annesinin börek yapması için gerekli odunları toplamaya kardeşiyle gittiğinde dağda ilginç bir taşa rastlar. Eve dönmesi gerektiği için taşı fazla inceleyemeyen Umut ertesi günü kendisi tekrar taşı gördüğü yere gider ve incelerken bir kapı açılır. Bulduğu aslında güneşin tam arkasında kalan bir gezegenin vericisidir. Dünyanın dört bir tarafına yerleştirilen bu vericileri aslında insanların bulmasını bekleyen Mutluluk Gezegeninin amacı kötülük müdür? Umut kardeşiyle beraber bizim için uzaylı olan bu gezegenin yaşayanları ile neler konuştu? Gezegenin adı neden Mutluluk? Umut bu gezegendekilerle konuşurken nasıl hayatı değişecek? Peki uzaylılar bu kadar gelişmiş teknolojiye sahipken neden insanlarla irtibata geçmek istediler? Bu soruların hepsini kitapta bulacaksınız. Aslında yazar bu kitapta gün gün yok ettiğimiz dünyayı ve sonuçlarını anlatmıştır. Dostça ve kitaplarla kalın sevgimdesiniz
Evrenin MucizesiAlper Yıldız · Tilki Kitap · 202429 okunma
Kitabın konusunun ilgimi çektiğini söyleyebilirim sevgili komşum, zamanı gelince bir şans verebilirim. Bu arada değindiğin konularda çok değerli, eline emeğine sağlık, yazarımızın da senin de🙏
Mutluluk, aradığın yerde değil; bakmayı öğrendiğin yerdedir.”
İncelemeniz için teşekkürler
Çok teşekkür ederim 🙏🏻
🎉🎉🎉
😘😘😘😘😘
👏🏻👏🏻 cok guzel bir yorum, emeginize saglik
Çok teşekkür ederim 🙏🏻