bu fiyatlar şaka mı yaa
hayır ne bileyim bi restorana gitmek istersin gidemezsin,kıyafet almak istersin çok pahalıdır,uğraştığın bi hobi vardır;sanat,spor,müzik vs paran olmadığı için vazgeçmen gerekir yani her şey sadece paradan ibaret,bu ülke tüm gençlerin çocukların hayallerini sömürüyor,kitap ya kitap,bi kitap niye bu kadar pahalı olur şaka mısınız siz yaaa,ya da onu geçtim çünkü kitap da sonuçta hobi olarak görülüyor birçok insan tarafından,test kitapları da aynı fiyat,sen bu ülkeye gençlerin hayatını belirleyecek bi sınav getiriyosan gerekli maddi desteği sağlaman gerekir,zaten öğrenciler ilk 1000le bile istedikleri yere giremediler kim bilir benim sınav senemde nasıl olcak çıldırcam şu an,bu fiyatlar hiç normal değil,ay neyse çok sinirlendim şu an şu fiyatı görünce,jumpscare gibi oldu valla kalbime iniyodu hiç beklemiyodum ben mi çok fakirim anlamadım kii😭
13,2bin Gösterim
bu yüzden kindlea gectim 2. el uygun fiyata bulursan havada kapmanı öneririm. bu tarz fantastik uzun soluklu serilere ara verince insan eskisi gibi merakla hevesle de okuyamıyor :(((
Melis♡
NazNaz çok haklısın yaa😔😔 internetten webtoon falan okuyorum da roman falan okuyabilir miyim pek bilemiyorum alışırım bi şekilde artık
Çok haklısın. Hani zaten ülkede bırakın fantastiği doğru düzgün kitap okuyan yok, bu kitapları bu kadar pahalıya satmanın ne anlamı var? İş Bankası'na ucuz derdim İş Bankası bile pahalı artık. Yalnız o "Bu ülke tüm gençlerin, çocukların hayallerini sömürüyor bence." kısmındaki "bence"yi sil. Hayallerimizi sömürdükleri "düşüncesi" öznel değil, nesnel.
Melis♡
çok doğru söylüyosun gerçekten ela yaa😔😫iş bankası bile pahalı artık ve hemen siliyorum onu🫡
Az önce kitap alacaktım gerçekten içim acıdı fiyatlara. Özellikle dex ve Pegasus bu konuda zirveyi oynuyor. Biri sorumsuz diğerinin neresinden tutsan zaten elinde kalıyor. Ucuz olanlar da sayfalar zar gibi. Gerçekten hadi bunların çeviri ücreti cart curt diyeceğim yerli yazarların kitapları da hiç ucuz sayilmaz. Zaten ekonomi leş ötesi. Dediğin gibi bir yere gezmeye gitsen kaç para, tatil desen Türkiye'nin yarısı deneyimlememiştir bile. Evde oturup vakit geçirecek bir hobimiz var onu bile zor yapabiliyoruz. Başımızda bunlar oldukça daha bu fiyatlar bile ucuz gelecek eminim. Cam satoyu yıllar önce set olarak almıştım. O yüzden seriyi toplamakla uğraşmadım ama her ne kadar sevsemde birine cam şato önermiyorum. O kadar pahalılar ki... Birde bu fiyatlara o iğrenç ceviriyle ugrasiyorsun
Melis♡
miraymiray gerçekten yaa ay günlüklerine ne kadar olursa olsun veririm para en azından kapakları güzel,cam şatoyla uzaktan yakından alakaları yok😔
Kızıl KraliçeKızıl Kraliçe ciltli hali bin küsür liraydı bu ne ya kitap alıyoruz yayın evini değil
al bu yaziyi alnima yapistir her yerde bunu diyordum dalga gectigimi soyluyorlardi simdi ise cok pahali, param yok tarzi seyler duyuyorum. uc tane kitaba 800 lira vermek bana o kadar ucuz gelmeye basladi. bir kitabin on satis fiyati 999 lira da olamaz, akil kâri degil o fiyat. fuarlarda bile ucuza bir sey alinmiyor. ikinci el alacaksin pahaliya satiliyor, sonra neden kimse calismiyor neden kimse evlenmiyor neden cocuk nufus azaldi. elde imkan yok, girecegin is asgari ucretin altinda veriyor, gencler bu parasizliktan, yarin ac kalir miyim korkusundan evlenmiyor. hobilerini yapamamiyorlar cunku para yok ondan kat ve kat daha ucuz olan sosyal medyayi seciyor ve bagimli oluyorlar.
Melis♡
ay o fuarların da hiçbir anlamı kalmadı cidden,ben daha ucuza bulayım diye gidiyorum internetteki fiyatından kat kat daha pahalı o yüzden yıllardır kitap fuarına gitmiyorum ve o kadar doğru söylüyosun kii yaa bu şartlarda kim niye evlenmek istesin,insanların tüm heveslerini isteklerini her şeylerini kursaklarında bıraktılar yani
Melis♡
bu ileti niye bu kadar çok beğenildi yaaa jdjfjjfjf en fazla 100yani bu kadarına alışkın değilim ben yapmayın nolursunuz 😭
Melis♡
yaklaşık 90 bildirim art arda geldiğinden uygulamaya girmeye çok korktum,şimdi hepsini cevaplamaya gidiyorum🫡🫡