Beş Küçük Domuz
2025 17. kitabı
Okunma: 30 Ağustos 2025 16:02
Şu zamana kadar Agatha Christie'den 3 kitap okudum ve gerçekten her birine de hayran kaldım. Christie'nin okuduğum ama bir türlü cevaba yaklaşamadığım bir kitabı daha. Genç, ünlü ve çapkın ressam olan Amyas Crale'nin öldürülmesi ile başlayan olay örgüsünde; suçlunun, eşi Caroline Crale olduğu anlaşılıyor. Yıllar sonra büyüyen kızları Carla, annesinin yazdığı mektuptan, annesinin masum olduğuna inanıyor ve bunu istaplaması için meşhur Dedektif Hercule Poirot'dan yardım istiyor. Ve biz davayı çözmeye başlıyoruz. Ama her defasında da yanılıyoruz. Christie bizi yine şaşırtıyor ve adeta büyülüyor çünkü olay örgüsüne hayran kalıyorsunuz. Hani bir yazarın bir kitabını okursunuz ve çok beğenirsiniz. Başka kitaplarına bir şans vermek istersiniz ve bum... Hayal kırıklığına uğrarsınız çünkü yazım şekli, olay kurgusu ilk okuduğunuz kitap gibi sizi tatmin etmez. Ama Agatha Christie, okuduğum her kitabından sonra kendine hayran bıraktırıyor. Müthiş bir yazar ve müthiş bir kitap. Severek okuyacağınıza eminim, umarım bir şans verirsiniz. Sağlıkla kalın... Beş Küçük Domuz Agatha Christie
İnceleme
Beş Küçük DomuzAgatha Christie · Altın Kitaplar · 20234,036 okunma