Kelime Cümleleri Etkinliği...
Merhaba Sevgili Dostlar! 😊✨📚 Geçtiğimiz hafta "Kelime Cümleleri Etkinliği" kapsamında, öğrendiğimiz kelimelerle özgün cümleler kurmuş, kalemimizi konuşturmuştuk. Bu etkinlik sizlerden ilgi görünce, artık her hafta düzenli olarak yapmaya karar verdim. 🌿 Bu hafta da yine, yukarıda görselleri ve anlamlarıyla paylaştığım 7 kelimeden en az 3’ünü kullanarak bir metin, bir şiir ya da dilediğiniz biçimde bir cümle paylaşmanızı rica ediyorum. İçinizden geldiği gibi… Kalbinizin ritmiyle… 🕊️ 🖋Bu Haftanın Kelimeleri: Kadirşinas Mutenâ İntizâr Hamuş Refik/Refika Berceste Heyula Görselleri yana kaydırarak anlamalarını bulabilirsiniz.🦋 ✨ En beğenilen cümleleri ikinci bir iletide paylaşacağım. ✨ Katılım sağlayan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.🙏🥰📚
··1 alıntı·
7,2bin Gösterim
Denilebilir ki her hamuş olan Berceste bir ahenk taşır gizemli heyulalarında Saçma da olsa önemli olan yazmaktı :)
Hilâl☾
Estağfurullah. Saçma değil. Önemli olan denemek, kelimeleri daha iyi kavramak. Çok teşekkür ederim😊🙏
1000Kitap uygulamasındaki muaşeret içinde, öyle güzel okur refikliği var ki, böyle kadirşinas ve mutena insanlarla berceste satırlarda buluşmaktan kâm alıyorum. İstifademizin ve okur refikliğimizin daimiliği intizarımdır,Rabbim muvaffak etsin inşaallah 🤲🏻🎈🌹🥰🤗 Müteşekkirim Hilâl☾Hilâl☾ hocam bu güzel etkinlik için 🌷🩷🤗
Hilâl☾
@munzevi99 Merhaba, denemeden kimse dizemez, kalemi elinize aldığınız an olacaklara şaşırabilirsiniz.😊Çünkü çoğu kişi için öyle oluyor:) 🍀
Sen dedi; Benim intizarımın kabulü, İçinde kaybolduğum hamuş hayatımın sessiz çığlığı Gel dedi; Yolumun mutena kadını.. @Papatyassss ✍️🫠♥️
Hilâl☾
Çok teşekkür ederim ablacım özellikle böyle bir günde vakit ayırdığın için...🥰✨️Bu arada çok beğendim, bence sen yazmalısın👌❤️
Bu yorum görüntülenemiyor
Yakup Kadri KaraosmanoğluYakup Kadri Karaosmanoğlu’nun toplumun sancılı dönüşümünü yansıtan romanlarında, geçmişin gölgesinde gezen bir 𝐡𝐞𝐲𝐮𝐥𝐚, kaybolmuş umutların müessir bir hatırası olarak belirirken; Tevfik FikretTevfik Fikret’in şiirlerinde, ruhu okşayan fakat bir o kadar da yakıcı olan 𝐦𝐮𝐭𝐞𝐧𝐚̂ duygular, varoluşun ince derinliklerinde süzülür; ve nihayet, Ahmet Hamdi TanpınarAhmet Hamdi Tanpınar’ın zaman ve mekân arasındaki ince çizgide, kelimelerin sessizliğe büründüğü o 𝐡𝐚̂𝐦𝐮𝐬̧ anlarda, insanın kendi içindeki sonsuzlukla yüzleşmesi başlar. 😌
Hilâl☾
Yazarlar ve hissettirdikleri...Ne güzel bir terennüm.✨️ Hem estetik hem bilgilendirici.👌Kaleminize sağlık hocam, teşekkür ederim.😊🙏
Hâmûş halindeki heyûlâ intizârımda tek refîkim berceste, kadirşinas,mutenâ dostumdu...
Kaleminize sağlık. Çok teşekkür ederim😊🙏
Hilâl☾Hilâl☾ Mutena bir düşte saklıdır ömrüm, İntizarla yanar gönlüm, her günüm. Hamuş gecelerde dillenir özlem, Adını fısıldar yıldızlı göğüm. ( Bu da benden olsun kuzum
Hilâl☾
Çok teşekkür ederim canım benim. Kalemine sağlık. Kalemi eline alan döktürüyor, incilerini:)🫶🦋