merhaba sayın 1000Kitap Destek alıntıladığım ileti altında yazılan şu yorumlarda, i.hizliresim.com/o8oj7wn.png , i.hizliresim.com/avc6ghv.png yorumları yazan @NurDer8 adlı çok hücreli canlı sözde kendi düşüncesini savunmak adına aslı astarı olmayan sözlerle Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi anısına açıkça ağır hakaretlerde bulunuyor.. bu çok hücreli canlının yaptığı kanunen suçtur.. bkz.; www5.tbmm.gov.tr/tutanaklar/KANU... bu çok hücreli canlı hakkında şu an internet üzerinden gerekli yerlere şikayette bulundum.. sizden de bu çok hücreli canlı hakkında gerekeni yapmanızı rica ediyorum.. umarım bu çok hücreli canlının sadece sizinle paylaştığım yorumlarını kaldırmakla kalmaz en kısa sürede bu çok hücreli canlının hesabını kapatırsınız.. zira bu kişilerin hesabını kapatmayıp sadece şikayet edilen iletilerini, yorumlarını kaldırınca bu kişiler şımarıklığa devam ediyor.. örnek için bkz.; #248738588 konu hakkında gerekli hassasiyeti gösterip gerekeni en kısa sürede yapacağınızı umuyorum.. saygılar.. iyi günler.. iyi çalışmalar..
Gönderi kullanım dışı
··1 alıntı·