-BENCE- UYGUN FİYATLI GÜZEL KİTAPLAR..
merhaba.. kitapyurdu sitesinin kelepir kitaplar bölümünde ( kitapyurdu.com/index.php?route... ) kitaplara bakınırken bence güzel (hem konu hem de fiyat uygunluğu olarak) denk geldiğim kitapları burada -varsa- ilgilisi, meraklısı görmemişse, haberi yoksa; görsün, haberi olsun diye yazıyorum bu iletiyi.. kitapyurdunun bu kelepir kategorisine koyduğu kitaplar genelde stoklar bittikten sonra yayınevlerince tekrar basılmıyor ve bu kitaplar ilerleyen zamanda -bence- zamanında satışa sunuldukları fiyata kıyasla oldukça yüksek fiyata satılıyorlar.. paylaşacağım kitapları -varsa- ilgilisi, meraklısı umarım uygun fiyata satışa sunulduğu şu zamanda alır.. İlk 100 Emir kitapyurdu.com/kitap/ilk-100-e... CHP Parti Müfettişliği ve Raporlarla Bursa Teşkilatı kitapyurdu.com/kitap/chp-parti... Zamanın Sabrı kitapyurdu.com/kitap/zamanin-s... Yolculuk kitapyurdu.com/kitap/yolculuk-... Ne Akilem Ne Divane kitapyurdu.com/kitap/ne-akilem... II. Meşrutiyet ve Milli Mücadele Yıllarında Kürt-Ermeni İlişkileri kitapyurdu.com/kitap/ii-mesrut... Tarihi Başka Okumak kitapyurdu.com/kitap/tarihi-ba... Sansür ve İktidar kitapyurdu.com/kitap/sansur-ve... Nobeller, Nobel Ödülü ve Bakü Petrolleri kitapyurdu.com/kitap/nobeller-... Tepedelenli Ali Paşa İsyanı kitapyurdu.com/kitap/tepedelen... Bozdoğan kitapyurdu.com/kitap/bozdogan-... Anti Makyavel kitapyurdu.com/kitap/buyuk-fre... Pargalı'nın Ölümü kitapyurdu.com/kitap/pargalini... Küresel Düzenin Şifreleri kitapyurdu.com/kitap/kuresel-d... Anne O Bizden Biri kitapyurdu.com/kitap/anne-o-bi... Şark Meselesi kitapyurdu.com/kitap/sark-mese... Tek Kadın Latife kitapyurdu.com/kitap/tek-kadin... 20. Yüzyılda Savaş ve Kadın kitapyurdu.com/kitap/20-yuzyil... Milli Mücadele ve Gazi Mustafa Kemal - 2 kitapyurdu.com/kitap/devrin-ya... Cumhuriyet Dönemine Genç Bakışlar kitapyurdu.com/kitap/cumhuriye... Roma İmparatorluğu’nun Gerileyiş ve Çöküş Tarihi - Cilt 5 kitapyurdu.com/kitap/roma-impa... Karanlığa İnat Cumhuriyet kitapyurdu.com/kitap/50-madded... Devrimi Kadınlar Yapar kitapyurdu.com/kitap/devrimi-k... Geronimo kitapyurdu.com/kitap/geronimo/... Resmi Tarih Polemikleri kitapyurdu.com/kitap/resmi-tar... Anılarla Atatürk kitapyurdu.com/kitap/anilarla-... Garp'ın Gökkubbesi Altında Türkler kitapyurdu.com/kitap/garpin-go... Ergenekon kitapyurdu.com/kitap/ergenekon... Kara Veba kitapyurdu.com/kitap/kara-veba... Bak Postacı Geliyor kitapyurdu.com/kitap/bak-posta... Mutfak Kimlik Diplomasi Türkiye’de Gastro Diplomasi kitapyurdu.com/kitap/mutfak-ki... Ankaralının Defteri kitapyurdu.com/kitap/ankaralin... Devrimle Doğanlar kitapyurdu.com/kitap/devrimle-... normalde aralık ayındaki istanbul kitap fuarından ttk, tdk, atam yayınlarından olabildiğince fazla kitap almak adına bir iki ay -görece- yüklü miktarda kitap almayı düşünmüyordum.. ama yukarıda da dediğim gibi bu kitapları almayınca şöyle bi' şiĞ oluyor; i.hizliresim.com/ps3zk8c.png ( kitapyurdu.com/kitap/meraklisi... ) bu yüzden ben de bu yukarıda linklerini paylaştığım kitapları aldım.. fuarı da fuar zamanı düşünürüz artık.. lol. kitapları ilgilisinin, meraklısının görmesi ve eğer istiyorsa satın alabilmesi dileğiyNen.. iyi günler/akşamlar.. iyi okumalar..
Fuarda TTK'nın önünde görürsen selam ver bu sefer bana. :D Mutlaka orada olacağım.
Grekov Kafkayevski
Emre unutulmaz olduğumu biliyordum.. 😅😅