Öğretmenler...
Aklı başında hiç kimse, ömrünün tamamını okulda geçirmek istemez bence. Ama onlar istiyorlar! İlkokul, lise, yüksek okul okuyorlar, sonra dönüp tekrar bir okulda yaşamlarına devam ediyorlar.
Sayfa 9 - Bileşim Yayınevi
Mizah
4.508 Gösterim
Okul sırasında oturmanın hissiyatı ile öğretmen masasında olmanın hissiyatı çok farklı. Sıkıcı değil bence tam tersi hatta. her sene yeni bir macera. Evet bina sıralar tahta vs aynı ama öğrenciler farklı. Anlattıkların aynı değil sınıf dinamiğine göre anlatış şeklin farklı. Aktif hareketli bir meslek bence sıkılmak pek mümkün değil. bir de bu meslek doktorluk gibi bir şey Bence içten gelen bir dürtü Ya vardır içinde severek yaparsın detaylara takılmazsın ya da yoktur. Bu kitap ilgimi çekti mutlaka okuyacağım ☺️
Bu yorum görüntülenemiyor
Sınıfta kalmış da sınıf tekrarı yapıyormuş gibi hissettiriyor bazen :’D
Öğrenciyken de okulu hep seviyordum, okulda olmayı seviyordum. Kendi okulum olmasa bile herhangi bir okul binasından içeri girdiğimde kendimi hep mutlu hissederim. Hiçbir iş yerine veya kamu binasına girdiğimde bu kadar mutlu olmuyorum. Karnım agrıyor okula gitmek istemiyorum gibi espiriler de yapabiliyoruz :)) İş yerinde bıcır bıcır küçük, neşeli, sevimli insanlar görüyoruz, daha ne olsun :))