2025 68. kitabı
Freida McFadden / Öğretmen Yazarın kalemini, kurgularında hissettirdiği gerilimi ve finaldeki ters köşelerini çok seviyorum. Bazı kitaplarına bayılırken, bazıları sıradan gelse de hiçbir kitabı için olumsuz bir düşüncem olmamıştı. Ta ki bu kitaba kadar. UYARI VE SPOİ İÇEREN BİR PARAGRAF OLACAK Bazı konular çok hassastır. Din, dil, ırk, ülke ayrımı olmadan herkesin kırmızı çizgisi çocuklardır. 30’lu yaşlardaki öğretmenlerin 14-16 yaşlarındaki öğrencileriyle birlikte olması pedofiliye girer. Kitabımızın böyle bir içeriği var ve yazarımızın kitaplarının çok satanlarda yer aldığını düşününce, okumak isteyenlerin bunu bilmesini istedim. Yazarın ilk dört kitabını okumuş biri olarak bu kitapta gerilimin olmadığını, finaldeki ters köşenin de pek şaşırtmadığını söyleyebilirim. Yaş farkı dışında itici gelen pek detay olmasa da çekici bir şey de olmadığını belirteyim. Tüm bunlara rağmen kalemin akıcılığı kitabı okutuyor. Yazarın kalemini çok sevsem de bu kitabı bana hitap etmedi. Tercih sizin.
ÖğretmenFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 20251,908 okunma
2.477 Gösterim
Katılıyorum yoruma. Sonu çok standart bitti, ever pedofili konusunu kötü tanımlanması lazımdı
diğer kitaplarına göre vasat ve ters köşe yok gibiydi
Esra
Her kitabında beklenmedik bir ters köşe olurdu. Bu seferki beklendik oldu