·832 syf.····Okunma: 19 Eylül 2025 22:39 Uzun zamandır okumak istediğim lâkin serinin uzunluğu ve kitapların kalınlığı gözümü korkuttuğundan sanırım okumaya bir türlü cesaret edemediğim bir seriydi Zaman Çarkı. Dizisinin de çıkması üzerine beni okumak için iyice motive eden sebeplere sarılıp yan yana sıralı tam 15 kitaptan oluşan serinin ilk kitabı olan Dünyanın Gözü'nü alıp okumaya başladım ve ilk sayfalardan sonra kelimenin tam anlamıyla kitabın esiri oldum. Her bir sayfa bir sonrakini çevirmem için sabırsızlandırıyordu beni. Evrenin göz alıcılığı, tehlikelerle dolu dünyanın yıkıma doğru giden kaderinde desen ören karakterlerin orijinalliği beni eserin içine çekti resmen. Oldukça keyif veren bir okuma oldu benim için. Gözümü korkutan sayfalar aslında akıcı ve merak öğeleriyle dolu maceralarla süslenmişti. Rand ve yol arkadaşlarının maceralarına konuk olmak, onlarla çeşitli tehlikelere atılıp dünyanın kaderini değiştirmek oldukça keyifliydi. Maceramız daha yeni başladı ve önümüzde yürünecek oldukça uzun bir yol ve çeşitli maceralar var. Yeni maceralarda görüşmek dileğiyle.