Sumud Filosu önemli. Şu an her ne dünyevi iş yapıyorsak ondan daha önemli. Şahsen ben yazmaya dahi utanıyorum çünkü gemidekilerin yaptıklarını anlatacak kelimelerimin izzeti yok. Videoları izlemek bile nefsime ağır geliyor çünkü ben rahat koltuğumda otururken kapı komşumdan çok gördüğüm yüzlerin zalimlerce alıkonulması zoruma gidiyor. Ben neden orada değilim diye bir ses bağırıyor içimde. Onların eşi yok muydu? Onların evladı yok muydu? Onların canı daha mı az tatlıydı? Belki Gazzeliler gibi canlı yayında öldürülecekler ve birer rakama dönüşecekler. Belki şehre ulaşıp bir çocuğun ölmesini önleyecekler. Belki bir babanın omuzundaki son sıcaklık olacaklar. Bilmiyorum. Rabbim amellerini katında makbul buyursun. Ecirlerini sonsuz hazinesinden bolca versin. Benim gibi gariplere düşense sadece her ne yapıyorsa en iyisini yapmalı kanısındayım. Çünkü hiçbir şey yapmamak aslında kötü bir şey yapmaktır. Bolca dua etmeli ve sadaka vermeli. Belki böylelikle bir mazlumun bedduası bizleri bulmaz.
Filistin
··1 alıntı·
1 +1'leme
5,2bin Gösterim
#freePalestine🇵🇸
Kimileri canın vazgeçip bu yolculuğa çıkarken bizler Sabah namazı için 15-20 dakikalık uykumuzdan vazgeçemiyorsak ciddi ciddi düşünmeliyiz. Onlarla bizler aynı yeri hak etmiyoruz.
Vergimle alınan silahların zalimin kabusu olsun istiyorum