2025 136. kitabı
Merhabalar @hatice.uzgul 'ün kaleminden "Anka Kuşu" eseri ile karşınızdayım. Şahmeran serisinin son kitabı. Anka kuşu küllerinden yeniden doğmayı anımsatır bize ve bu eser bunu ilmek ilmek işlemiş bana göre. Camsab (Lokman Hekim) oğlu Kürşat'ın ölümsüz olması üzerine bir yolculuğua çıkarlar ve bu yolculukta ölümsüzlüğün anlamını keşfettik. Ders niteliğinde, öğüt niteliğinde birçok cümlelerle bunu daha iyi anlıyoruz. Sümer'den başlayarak, Mısır, Hindistan, Çin gibi yerlere gidip buraların efsanelerini de keşfediyoruz. Yer yer tasavvuf içerikli cümleler ile ölümsüzlüğün sırrını, anlamını keşfediyoruz. Yazar öyle derin öyle ilmek ilmek işlemiş ki bizlere umut aşılıyor. Küllerimizden doğmamızı sağlayacak bir eserdi yazarımızı kalemi daim olsun. İyi ki okudum dediğim serilerden biri oldu. Peki siz bu eseri okudunuz mu? Sizin sevdiğiniz efsaneler neler? Hadi yorumlarda buluşalım Serpil Meriç Seher Koyunlu @yarenkitapyayinevi #kitap41 #anka #ankakuşu #okudumbitti #kitap #kitapyorumu #kitapönerisi #kitapfotoğrafı #bookpost #bookworm #booklover #bookwithme #books #bookstagrammer #booksbooksbooks #booksta #booksphotography #booksofinstagram #bookreviews #reklam yok #buseninokumaguncesi
Anka KuşuHatice Üzgül · Yaren Kitap · 202511 okunma