2025 160. kitabı
Okunma: 13 Ekim 2025 16:51
Herkese selamlar Yine ve yeniden bir seriye giris kitabıyla karşınızdayım Bu seriyi okumak aklimda yoktu ama sagolsun birkahvebinkitap okuyunca resmen canim cekti bu aralar #darkromance yokluğundaydim, kinamayinNeyse bu seri yoksunluguma derman olmaya aday görünüyor. Açtığım konu başlıklarına bakarsanız kitapta yok yok ki oraya eklemediğim veya "ekleyemedigim" mevzularda vardi Simdi kitaba gelecek olursam yarıya kadar sıkılmak ile merak arasındaki o ince çizgide gittim geldim. Ama sonrasında kitap ayçiçeği gibi açıldı. Vardigi nokta, ortaya cikan saçma ama ne yazik ki gercekler beni dumura uğrattı. Ancak su var ki anlatım biçimi ve açıkça ve cesurca yazdigi konuları baz aldığım zaman sevdim. Özellikle de #stalker konusunda epey başarılı buldum. Ancak #darkromance kategorisinde biraz hafif kaldi. Bazi spesifik konulardan bahsedilmesi dışında pek bir karanlık yönünü göremedim. Belki devaminda buna şahit olurum. Zaten yazarin kitabin başındaki notu biraz olsun ne anlatmak istediğini ortaya koymuş; *Bu bir aşk hikayesi değil. Bu, ters giden bir aşk hikayesi.* Böyle bir cümle sonrasi işlerin daha karmaşık ve karanlık bir hal alacağını düşünüyorum. Bana gore ortaya cikan ama benim saçma buldugum gerçek ile sonunda yaşanan olay gidişatın bir göstergesiydi. Kitap ikili anlatıma sahipti ve cevirisi cok zorlamadı. Yetişkin icerikli sahneler epey fazlaydi. Yasanan bazi durumlar rizaya dayalı gerceklesti. Bu da #bdsm ve #erotica yönünden tatmin ve takdir edilebilir boyuttaydi. Ask-nefret ikilemi diye yazmamın nedeni ise benim saçma buldugum noktanın kesişimiydi. Ana karakterimiz #twitch isimli bir takipci sosyopatti. Saygın iş insanı görünümde ama kirli para kazanan biriydi. #alexa ismindeki sosyal hizmetler görevlisi olan kadına kafayı takmışti. Niye takmış oldugunu öğrendiğimde goz devirdim. Ama aci gercekti ve bu da Twitch'in nefret-ask durumunun sebebiydi. Ayrica bir noktada Lexi, Twitch'in nasil para kazandığını öğrendi ve kendi gecmisi ve yaptığı iş nedeni ile karsilastigi durumları cok hizli goz ardı edebilmesi bana tuhaf geldi. Mantıksızlık diz boyu olsa da meraktan ve herseye ragmen beğendiğim icin devam edecegim Raw Belle Aurora
RawBelle Aurora · 201411 okunma
güzel bir paylaşım olmuş, kaleminize sağlık.