ilgilisine, meraklısına duyurulur..
merhabalar.. tam adres isimli perakende kitap satışı yapan internet sitesi bu ay sonuna dek, 31 ekim 2025, alfa, everest, kapı, artemis, mona kitap, büyülü fener yayınlarının bastığı seçili kitapların 3 tanesini 175 liraya satışa sunmuş.. kampanyaya dahil olan kitaplardan üçlü setinizi de kendiniz oluşturabiliyorsunuz, bu da çok güzel bir şey bence.. size oluşturulmuş üçlü setler -dolaylı olarak- dayatılmıyor yani.. yerli, yabancı yazarlara, araştırmacılara ait roman, öykü, tarih, felsefe, bilim, inceleme, araştırma, mektup vb. alanlarda -bence- birçok güzel kitap bu üçlü kampanya setine dahil edilmiş.. ay sonuna dek bu kampanyadan yararlanarak almayı düşündüğüm kitaplar; Osmanlı İmparatorluğu ve İslam (Ciltli) Tasavvuf, Velâyet ve Kâinatın Görünmez Yöneticileri (Ciltli) Bizans'ın Sonu Tüketim Araştırmaları ve Osmanlı İmparatorluğu Tarihi Antropolojide Tarih ve Teori Türk - Fransız İlişkilerinde Hatay Sorunu Bilinmeyen Van Gölü Önemli Not! - Orhan Kemal Soruyor Orhan Kemal: Eşe Dosta Selam Orhan Kemal'in Adana'sı Büyük Sözleşme Ya Da Özgürlükler Sözleşmesi Ayın Karanlık Yüzü Edebiyatın Çanakkale’yle İmtihanı Ankara Anıtı Yelkenler ve Toplar 15 kitap, toplam 2.771 tl yerine, 875 tl.. mütTiş.. ------------------------------------------------------- bu ay sonuna dek sürecek olan bu kampanyalı kitap satışında tahmin edileceği üzere stoklar sınırlı.. kampanyadan yararlanmak isteyenler, kampanyaya dahil olan kitaplara bakmak isteyenler olursa şuradan bakabilir; tamadres.com/alfa-yayin-grub... (beni bu kampanyadan haberdar eden @dedekorkutundarwincitorunu a da tekrardan teşekkürler.. (= )
··2 alıntı·
2.017 Gösterim
Bu kampanyayı birisi bana söylemişti ama kitap alışverişimi yeni yaptığımdan ve param olmadığından alamayacağımı söylemiştim. Zira olmayan parayla alamam. Haliyle üzülmemek için kampanyaya bakmadım, yani kitaplara neler varmış diye bakmadım bile. Ayrıca sizin iletiniz önüme düştükçe görmezden geldim. İlgilenmiyoruma tıklamadım çünkü fazlasıyla ilgileniyorum. :D Bugün iletiniz önüme tekrar düşünce dayanamadım ve ucundan bakıverdim. Sonra kendimi 51 tane kitap almış vaziyette buldum. Mutlu musunuz?.. 😔 (Arkadaşlar kampanyanın son günleri, o yüzden almak isteyen kaçırmasın.)
Grekov Kafkayevski
Gizem Demircan bence de sağlık olsun, önemli değil.. ilerleyen zamanda başka kampanyalarda daha başka kitaplar alarak telafi edersiniz bu durumu.. 🥂 ek: Mustafa Kemal Atatürk - Galp - ben.. ✍😌
Bende şimdi sipariş ettim sayende iyi oldu teşekkür ederim
Grekov Kafkayevski
rica.. kampanyadan yararlanıp uygun fiyatlara kitaplar almana aracı olmama sevindim.. 🙂 umarım güzel günlerde keyifle okursun kitapları.. ✍🥂✨
kampanyanın bitmesine son 2 gün.. ✍️
Kendine göre bir şeyler bulmuşsun, güzel :) Böyle bir ileti ben atacaktım aslında ama benim gönderilerim pek fazla okura ulaşmıyor. Senden isteyecektim bunu, isabet olmuş. :)
Grekov Kafkayevski
atsaydın, ben iletini görünce bi' daha bi' daha paylaşırdım.. neyse kısmetse bi' sonraki sefere diyelim.. ✍🙂
Grekov Kafkayevski ve @dedekorkutundarwincitorunu Teşekkür ederim, sizin vesilenizle bedavaya ciltli kitaplar almış gibi hissediyorum… Şu dönemde 15 kitabı bu fiyata almak👌🏼 i.hizliresim.com/meh8nza.jpeg
Grekov Kafkayevski
zeynep ben, adıma edilen teşekkürü de murata devrediyorum, zira pek benlik bi' şiĞ yok.. (= bu arada şimdiden keyifli okumalar.. ✍🙂🥂