1000Kitap Destek
1000Kitap Destek
Sayın Yetkililer, Öncelikle kolaylıklar dilerim. Umarım iyisinizdir. Bu mecrada meydana gelen bitmek tükenmek bilmeyen ifşa sayfaları ve Instagram, Twitter gibi platformlara özgü paylaşımlar, bu güzelim okur sosyal medyasını gerçekten inanılmaz derecede kötü bir platforma dönüştürdü. Muhakkak bu kullanıcılar fark ediliyordur; ancak herhangi bir filtreleme sistemi vb. uygulanamaz mı? Benim gibi düşünen birçok kullanıcının olduğuna eminim. Lütfen bu konuyla ilgilenilmesini rica ediyoruz. Türkiye’de bu kadar kaliteli bir mecranın, diğer sosyal medya platformlarının kisvesine sokularak berbat edilmesine müsaade etmeyin. Saygılarımla...
··2 alıntı·
1 +1'leme
29,3bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Yazılımcı olarak, böyle bir filtrelemenin teknik olarak pek mümkün olmadığını söyleyebilirim. Hiçbir platform, açık bir ihlal durumu olmadıkça bu tür içerikleri özel olarak engellemez. Bu tamamen kişisel bir durum değildir; dolayısıyla normal karşılanmalıdır. Ancak platformlar şunu yapabilir: karşımıza çıkan gönderilerin, bizim beğenilerimiz ve ilgi alanlarımızla daha uyumlu olmasını sağlamak için keşfet algoritmasını iyileştirmek gibi geliştirmeler uygulayabilirler Sizlerde bu şekilde dile getirirseniz, kimsenin paylaşım tarzına karışmadan — ki bunu haklı ya da haksız bulduğum için söylemiyorum — sorununuz çözülmüş olur.
Bilgilendirme için teşekkür ederim, emeğinize sağlık. Sanıyorum kimse harekete geçmeyecek belirttiğiniz maddeleri de uygulamazlar. Kitap alıntıları, incelemeler şeklinde arşiv olarak kullanmak uygundur. Ek olarak burayı diğer sosyal medya gibi kullanma kısmını geçtim tamamen, kimsenin paylaşım tarzına hadi diyelim bir şey demek bizlere düşmez. En büyük muzdarip olduğumuz konuya dikkat çekmek isterim o da şu güzelim platform da iftira ve ifşa sayfaları da olmasını kim ister, umarım bu da paylaşım tarzı özgürlüğüne girmiyordur sizler için.
2 yanıtı göster
👉 Tabi Ahmet bey, yazdıklarınız zerre umurumuzda değil, siz aylık premium ödemelerinizi aksatmayın biz bu ara daha beter bir güncelleme yapıp kendimize sövdürmek için çabalıyoruz. Böyle düşündüklerine eminim ama ispatlayamam. 👌
Doğru söze ne hacet.. Haklısınız bir umut belki talep yoğunlaşırsa, revize edilmeye giderler diye çabalıyoruz aslında ama boşa sanırım. :))
1 yanıtı göster
Sen çok çelişkili konuşuyorsun. Bunları paylaşan sen değil misin? Al sana Instagram #286234054 #286125205 Al sana Twitter #285869651
Önceki 6 yanıtı göster
Lale
Lale
Lale Hanım bu gönderinin altında birçok yerden cevap verdim kendisine fakat dönüş yapmadı işine geldiği kısımlardan dem vurmaya çalışıyor. Okuduğunu dahil anlamayan birisinden bahsediyoruz. Metin de yer alan “İnstagram ve Twitter” gibi mecraları cümlesini cımbızla çekip, paylaşmış olduğum masamda kitap ya da kedimle beraber kitaplığımın görsellerini görerek, bir de alıntı olarak değil, kendi yazdığım İletileri kamyon yazısı olarak görüp, benim liberal yaklaşımlı bir insan olduğumu yaptıklarımla şikayetimin aynı olduğumu düşünüyor. Kısaca tezatlıktan bahsediyor ama dediğim gibi okuduğunu dahil anlamayan bir insan sükseli kelimeler kullanarak alt ettiğini düşünüyor bir de :))) işin garip tarafı aynı o kişi zihniyetine sahip yoruma kendi gibi nutuk çekmeye çalışan toplumu eleştirmeden önce kendinize bakmalısınız gibi yorumlar yapanlar da var. Biyografisine instagramını ekleyip bir de bana soru sor platformunu kullanıyor ek olarak 30 bin kişiyi takip etmiş bir sene de gelmiş bana prim kasmaktan bahsediyor. Kendi akılları kendilerine yetmiyor maalesef, ha pardon önce okuduklarını anladıkların da belki daha efektifli olurdu.
1 yanıtı göster
Çok çömezsin sen. Tutarlılık sıfır. Çelişki tavan. Eleştirdiğin şeyleri kendi yapan birisin sen. Kedi kitaplık vs. ile durumu kurtardığını zanneden liberal yaklaşımlı birisin sen kardeşim.
Egonu tatmin ettiysen gidebilirsin canım kardeşim, diğer bölümlerin altına yazdıklarıma cevap ver bence sen önce ondan sonra ekstra yorum olarak bana burada hakaret et.
2 yanıtı göster
İletiniz sayfama düştü Aynı günde kaç kitaptan paylaşım yapıyorsunuz ve sayfa numaraları yok Okuyor musunuz gerçekten📚🙄 1000 kitap böyle gelmiş böyle gidecek Onu anladık artık
Okuduğum kitapların alıntılarını paylaşırken de sayfasını belirtmiyorum öncelikle. Okumadığım fakat uygulamayı kullanırken görüp, güzel olduğunu düşündüğüm kitap alıntılarını da paylaşıyorum. Alıntı paylaşırken sayfa numaralarını eklemek bir zorunluluk mu ? Sanıyorum öyle değil, ayrıca paylaşılan alıntılar da sayfa numarasını bularak her paylaştığım alıntıya ekleyip, hepsini okuduğumu düşündürerek sizi kandırabilirim ama böyle amacım yok dümdüz bir şekilde, okumadığım fakat beğendiğim alıntıları da paylaşabiliyorum. Umarım açıklayıcı olmuştur sizler için. 🙏🏻
12 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Al sana kamyon yazısı #286101264
Kamyon yazısı gibi görmek istersen, senin profilinden seçip koyayım buraya istersen ? O kamyon yazısı değil güzel kardeşim sen öyle görüyorsan o başka bir durum.