Gönderi

"Nefrete sevgiden fazla güvenirim. Çünkü nefretin sahtesi olmaz!"
Alıntı
··
8,4bin Gösterim
6 Yorum
Yooo ben çok iyi nefret ediyormuş gibi yaparım 😁
EREN
Gönderi Sahibi
EsinEsin bir insan neden nefret ediyormuş gibi yapar ki? Seviyormuş gibi yapanları anlarım, çünkü kendisi için çıkar elde etmeye çalışıyordur ama nefret ediyormuş gibi yapmanın sebebini pek anlayamam. Ayrıca nefret ediyormuş gibi yapmak kendini daha çok belli eder bence :)
Aslında neyi tartışıyorsunuz:) yani bir yarım ağızlı cümleden tüm gerçekleri mi? Bırakın Dostoyevski hazretlerinin peşini…. Müthiş aforizmasını yapmış ve atını yıldızlara doğru sürmüş… ben üzerime düşeni yaptım ona gördüğüm görebileceğim en büyük yıldızın ismini verdim.
Dosto mu demiş bunu, yoksa ceg mi :))
O kadar doğru ki. Sevgide çok güzel rol oynayıp nefrette bütün kinlerini kusuyorlar ve asıl yüzleri gün yüzüne çıkıyor.
EREN
Gönderi Sahibi
BüşbüşünüzzzzBüşbüşünüzzzz Çünkü nefret tıpkı bir suyun berrak ya da bulanık olması kadar açık ve nettir. Nefreti rollerine dahil edemezler, nefreti taklit edemezler.
Ben nefret bile edemiyorum
Reklam
Kesinlikle
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.