Herkese merhaba :)
Eğer beni tiktokta da desteklemek isterseniz hesabım : @bookswithemir
Normalde ben bu kitabı ilk çıktığı zamanda (Şubat 2022 gibi) zaten okumuştum ve o zaman gayet keyif almıştım. Seri şu anda elime tekrar geçtiği için yine bir reread yapıp seriyi komple bitirmek istedim çünkü devam kitaplarını okumamıştım (açıkçası hâlâ 3. kitabı çok merak ediyorum.)
Ama 2022deki okuma zevkim ile şu anki okuma zevkim aslında özellikle romantik, smut kitaplar için çok fazla değiştiği için ilk okuduğumdaki gibi sarmadı ben de reading slumpa girmemek adına 200 sayfadan sonrasını atlayarak okudum ki hatırladıklarım pekişsin istedim zaten 200e kadar okuyarak amacım olan karakterleri tekrar hatırlamayı başarmıştım!!
Bana kalırsa yani smut okumayı seviyorsanız sarar sizi ya alıp 1-2 günde bitirebileceğiniz bir kitap o yüzden tavsiye edebilirim.