TOPLANIN 1000K HALKI!!!
Selamlar millet!! Hemen konuya giriyorum. Bugün NGL'me çok güzel bir öneri geldi ve ben de dedim ki bunu ben yapmayacağım da kim yapacak: Birlikte şiir yazacağız! Ben ilk dizelerini buraya yazacağım ve siz de "en son dizelere göre" "en fazla 3 dizeyle" devam ettireceksiniz. Yorumlarda ekleme yaparken dizelere göre numara belirtmenizi istiyorum takip kolaylığı için. Tekrar katılım yapabilirsiniz ancak eklediğiniz dizeyle aranıza "en az 3 kişi" girmiş olsun ki bir bölüm tek bir kişiye aitmiş gibi olmasın. Süre yarın akşam 21.00'de bitecek, istenirse uzatabilirim. En son ise gelen tüm dizeleri toplayıp düzenleyerek ileti olarak katılan herkesi etiketleyerek paylaşacağım. Birlikte 1000k olarak şiir yazmış olacağız. Tekrar paylaşım yapabiliriz 👉🏼👈🏼 Çok güzel olacak hissediyorum :) Konumuzu ise yakın zamanda hem uçak düşmesi sonucu hayatını kaybeden ve kimilerine göre "az" sayıda ve "hiç" (!) olan hem de tüm zamanlardaki şehitlerimiz için "Ş𝙀𝙃İ𝙏𝙇İ𝙆" olarak seçtim. Belki biraz farkındalık oluşur da hemen unutmayız diye... Kimseden aman aman şairlik beklemiyoruz :) Eğer ilginizi çekerse başka konular için de düzenli olarak yapabilirim. Fikir sahibi arkadaşımıza çok teşekkürler 🥰 Hazırsanızzz ilk dizelerle başlatıyorum, hadi diller değil kalemler çalışsın!! ✍🏼 1) Vatan için candan geçenler var, Canını da verse yaranamayanlar! ÖDÜL!! En çok beğeni alan 5 kişiyi dizelerle etiketleyerek ayrıca paylaşacağım. Ama yanlış anlaşılmasın asıl amacımız yarış değil, teşvik ve "şehitlerimiz için farkındalık" :)
3 +1'leme
13bin Gösterim
21) Bir can ne ki, bu bayrak bu vatan için; Ama kundaktaki yavrumu sizler unuttunuz, niçin?
s.âye.
Okuyan Bankacı evet, düzeltmeniz için teşekkür ediyorum
9-) Serhadlerin gölgesinde yükselen şân u şevket, Kutsal emaneti izn-i kaderidir edebiyet. Uğrunda can verenin adıdır hakikate nişânet.
Poésie ⚘ ne demekk
20-) Vatan için can feda diyoruz, Hakkımız 40 saniye mi? Sorarım size..! 40 saniye bülten için mi can verdik, yoksa rêva görenler mi bizden değil..!
Teşekkürler, kaleminize sağlık..
4-) Sesi kısılanlar için susmayacağım Şehidimin kanını kurutmayacağım